View Full Version : Problem z folderem gry i programy.
Witam. Mam wielki problem. Nie wiem z jakiego powodu nie moge otworzyc folderu z grami i programami na swoim SE K550i. Gdy chce wlaczyc folder "gry" lub "Programy" Wyskakuje mi blad. "Operacja nie powiodła sie" ;((. Moze ktos wie jak temu zaradzic? Co zrobic bym mogl z powrotem wlaczac te foldery? Sa one mi najbardziej potrzebne. Nawet zainstalowac nic nie mozna ;(. Pomozcie! Prosze! Bardzo prosze, a nawet blagam! ;(
a wejdz z innego mniejsca z rozrywki lum przez menadzer plików moze sie uda
Probowalem. Z rozrywki nie da rady. Skrotem (strzalka w bok) nie da rady rowniez. A jak wchodze w "multimedia" to nie da rady rowniez ;(
przeinstaluj softa masz na plytce nowe opro wgraj ak nie pomoze wyslij na gwar
Ja mam ta kome z orange. Mix. Na plytce jest soft? Ja siee za bardzo nie umiem obslugiwac ;(. Tzn. przegrywac softa czy cos.
Nie moge znalesc na dodatek tej plytty. WIem ze mialem bo instalowalem pc suita. Ale nie moge jej teraz znalesc. Na necie bedzie ten soft?
Znalazlem plyte lecz nic tu na niej nie ma ;/. Znacie moze inny sposob zeby to naprawic?
pmwlodek
02-02-2008, 19:33
Wejdz na ten link, i sciagnij sobie update do softu. Bardzo latwo zainstalowac nowy soft na komie. Sciagasz, instalujesz, podlaczasz tel i postepujesz zgodnie z instrukcje i po problemie.
http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/k550i?cc=pl&lc=pl
Zrobilem wszystko dokladnie jak w instrukcji. Oprogramowaniee zostalo zaktualizowane ale to i tak nie pomoglo ;/
Aktualizacja tutaj nic nie pomoże...
Jeżeli chcesz tracić gwarancję wgraj nowy soft, jeśli nie oddaj na gware ;)
Wolee isc oddac na gwarancjee. ;] Po coo robic cos samemu i tracic gwarancje :). Dzieki. Probowaliscie pomoc mi.