View Full Version : W200i!
Witam,
Mam taki problem, ponieważ strasznie jebie mi się fon. 1) Gdy robię zdjęcia seryjne to pierwsze wychodzi normalne a drugie jakieś zielone cale(reszta tak samo), 2) Menu strasznie się wiesza. 3) Głośnik często się zacina i zaczyna burczeć.4) Bateria trzema mi 3dni?
Wy nie macie takich problemów? Czy to tylko mi i dla kumpla trafił się taki telefon?
Pozdro!
mi bateria trzyma 5 dni
zielone zdjęcie mi się nie trafiło ale trafiło się inne
ze po lewej stronie wyskoczyły miniaturki robionego zdjęcia
menu mi sie nie wiesza
głośnik buczy ? wiadomo ze nie jest on idealny
domin77711
14-02-2008, 11:21
bateria? zależy ile i co na nim robie ale tak ok. 5,6 dni ,zielone zdjęcie mi się też trafia ale bardzo rzadko tylko jak seriami robie, menu wiesza się jak mam zapchany fon ale tak to nie głośnik ani nie buczy ani nie zacina. :)
mi tez sie tak dzieje ale tylko czasami i jak zaląncze telefon to sie przez 10 min wiesza
po lewej stronie wyskoczyły miniaturki robionego zdjęcia
właśnie mam taki sam problem tylko że ja mam te miniaturki na górze... :/ i jak robię kilka zdjęć naraz to czasem zamiast tego co robię wyskakuje mi poprzednie... I takie kolory jakieś na cełym ekranie dziwne.. Reszty przypadków nie stwierdziłam:) Ale szczerze sie nie dziwie co chcecie za takie pieniądze xD. Co do głośnika to jak dla mnie chodzi bez zarzutów:) Pozdro:)
Mastersw
10-05-2008, 19:06
Koleś nie jesteś w burdelu! Pochamuj język.
Idź do komisu albo miejsca zakupu.
Radzicie mi ten tel, bo chce SE go kupic
:se::w:200i
Szkoda bo on nie ma Bluetooth
http://se-center.info/regulamin