View Full Version : Problem z uruchomieniem k850i po ladowaniu
natalie1988
03-02-2008, 10:16
Witam! Mam nowy se k850i. Gdy telefon sie rozladowal w pierwszym dniu zostawilam go wylaczonego na noc, zeby sie naladowal. Karte sim przelozylam do drugiego telefonu. Teraz po uruchomieniu, kiedy wchodzi ekran glowny telefon sie jakby restartuje, wygasza sie ekran, czuc wibracje i od nowa sie zapala i gasnie. Nie sa sie nic zrobic. Jednak kiedy uruchamiam bo bez karty sim wszystko jest ok, nie restartuje sie. Probowalam z inna karta sim ale bez zmian. Jest na to jakis sposob?
Jest na to sposób... :/
Idziesz do serwisu i mówisz zeby wgrali ci nowy soft (oprogramowanie) Niestety ... K850i to bardzo dobry telefon ale jego oprogramowanie jest okropne (narazie) ... Sam doświadczyłem tego wczoraj ;P Tel włącza się ale swieci tylko klawiaturka i aparat xD (jutro serwis :P )
Tylko zastanawiam się ile za soft zawołają xD (mam gware ... ale co tam)
Pzdr. (ale popróbuj może załapie ;) )
rawilson
03-02-2008, 20:38
mozna by jeszcze sousa próbować...
Tylko zastanawiam się ile za soft zawołają xD
w serwisie ok 60 zł, albo kupic logi na kk za ok. 30 zł i samemu w domu najnowszego wgrać...
mozna by jeszcze sousa próbować...
Seus??? Nie aktualizuje k850i Który jest niebrandowany... (ale chyba narazie)
kupic logi na kk za ok. 30 zł
Na czym? Bo jutro się dowiem ile gość se zażyczy ;) z 50zł moge dać... ale kavior dał 30zł w Elblągu :D Licze na szczęscie xD
Rav... jak za 30zł to powiesz mi co jak się wpłaca i wgrywa ;) ???
SEUS aktualizuje zarówno brandowane jaki niebrandowane CDA, tylko mały szkopuł, ponieważ nie wszystkie niebrandowane będą posiadały aktualizację, najlepiej sama sprawdź, telefon nie spali się przecież od tego. A jak nawet coś się stanie to idziesz i oddajesz na gwarancję, żadnych tam DaVinci czy KK bo stracisz gwarancje jak zechce im się sprawdzić telefon.
Odraazu mówię ze odziwo KK Client nie zostawia Logów :] Nawet jak flashowałem i w połowie mi przerywało oddałem na gware i nic :) Wgrali softa bez żadnych zastrzeżeń :P
A pozatym ziupo zobacz że ten Topic był miesiac temu :P (więc fona pewnie zrobił)
Jest na to sposób... :/
Tel włącza się ale swieci tylko klawiaturka i aparat xD (jutro serwis :P )
Kolego mam podobny przypadek - tylko klawisze i obiektyw sie swieca - wyjecie baterii gasi efekty, ale kazda proba wlaczenia konczy sie tym samym j/w. Moj telefon nie latal - wylaczyl sie podczas gry w tenisa (gra java) i juz.
Mozesz podzielic sie co zrobil serwis ?? Moj juz jest w serwisie centralnym i ciekaw jestem jakie bedzie rozwiazanie - w serwisie lokalnym nie dali rady go sflashowac. pzdr :E
No co :P Jedynie wgraja Ci Box-em najnowsze oprogramowanie ... Najprawdopodobniej R1ea031 ;)
(ale ja już sam to robie KKclientem :P)
No co :P Jedynie wgraja Ci Box-em najnowsze oprogramowanie ... Najprawdopodobniej R1ea031 ;)
(ale ja już sam to robie KKclientem :P)
a wiec serwis lokalny sie poddal -jak pisalem- po podlaczeniu telefonu do kompa: "komputer wariowal" no i wysli telefon do centrum serwisowego - czekam - w tym tygodniu powinien wrocic - ciekawe co poradza...
Wgrają najnowszy soft i tyle ;) Nic innego .
Chyba że go zalałeś czy coś xD (chociaż i oni potrafią różne rzeczy wypisać)
Wgrają najnowszy soft i tyle ;) Nic innego .
Chyba że go zalałeś czy coś xD (chociaż i oni potrafią różne rzeczy wypisać)
telefonu nie mam juz 2 tygodnie - lokalny serwis telefon otworzyl i potwierdzili ze zalany nie jest, zatem czekam z ciekawoscia
Oddali nowka sztuke - tyle ze green - w sumie ladniejszy
pzdr
Standardowy akumulator BST-38; Li-Polymer 3.6V; 930mAh - w K850i
baterii Polymer NIE należy formatować !
To wiemy Noody ;) (aha I Noody chciałem Cie poinformować ze porównywałem k800i kolegi z moim k850i ostatnio i wyszło na to że k800i ma mniejszy wyświetlacz dokładnie o wielkośc tej srebrnej ramki . (dziwne ale prawdziwe i kolory typu k750i a nie tak jak w810i lub k850i )