PDA

View Full Version : Problem z podswietlaniem

hidden
04-02-2008, 00:49
kupielm telefon kilka dni temu i jak go zamykam to przy blokadzie podswietlenie jest albo prawie niewidoczne albo w ogole go nie ma (czasem tylko mignie), z czym to moze byc zwiazane ? I jescze jedno, czy da sie wylaczyc blokade klawiszy jak sie zamyka telefon ?

Z gory dziekuje za pomoc

Arthar_93
04-02-2008, 23:18
To normalne. W każdym telefonie, jak zablokujesz klawiaturę to automatycznie znika podświetlenie ;) A co do drugiego pytania to poszukaj w opcjach "blokady" powinno być :)

hidden
05-02-2008, 00:18
szukalem wszedzie nawet na necie ale o tym jak zrobic zeby blokady nie bylo nic nie ma ;/ co do podswietlania... moj kolega kupil tydzien wczesniej i jak nacisnie jakikolwiek przycisk to mu podswietla podczas blokady i jeszcze jedno nawet jak jej nie ma to przy otwarciu telefonu on sie nie podswietla (u niego)

rawilson
05-02-2008, 12:28
aktualizuj softa ;)

hidden
05-02-2008, 16:41
a mogl bys mi powiedziec jak ? :P

Franeek
05-02-2008, 16:45
SEUS'em - (Sony Ericsson Update Service)

Luke_Slater
08-02-2008, 17:16
SEUS'em - (Sony Ericsson Update Service)

Bardzo mało prawdopodobne aby mógł zaktualizować za pomocą SEUS'a. Zazwyczaj są wgrywane takie oprogramowania, że nie ma dla danego CDA akutalizacji.

Jeśli oficjalne narzędzie Sony Ericssona nie zadziała to powienieneś wgrać całe oprogramowanie od nowa za pomocą XS++ lub też SETool Lite (wszystko do ściągnięcia z mojego downloadu).
Nie wiem czy na forum jest już jakiś poradnik jak to zrobić :) W razie czego mogę wstawić swój.

hidden
13-02-2008, 21:35
Okazuje sie ze wszystko jest dobrze, bo nie wiedzialem ze jest czujnik oswietlenia :) i mam pytanie odnosnie tego: co zrobic zeby w ciemnych miejscach mi podswietlalo ? bo im bardziej jest oswietlone pomieszczenie tym bardziej mi podswietla ... a ja bym chcial zeby zawsze podswietlanie bylo takie same (mowie tu o przypadku zablokowanej klawiatury)

;)

hidden
16-02-2008, 14:22
doczekam sie odpowiedzi ? ;|

Luke_Slater
16-02-2008, 15:12
Nie ma takiej możliwości. Podświetlenie zmienia się zawsze w zależności od ilości wpadającego światła do czujnika. Być może ktoś wymyśli/wymyślił patch na wyłączenie tego czujnika ale nie wydaje mi się.