PDA

View Full Version : Klawisze nie kontaktują

rysiek--91
05-02-2008, 15:07
Dziwny zbieg okoliczności, po założeniu poprzedniego tematu nagle przestały mi działać klawisze.

Nie działa mi większość klawiszy, mogę klikać tylko w prawo, gwiazdkę, podgłośnij/scisz przycisk aparatu 5 i to tyle. komórka nigdzie nie pływała, nie rzucałem nią w nic, najwyżej zmieniłem kilka razy pod rząd kartę sim w przeciągu 30 minut, no i przedmuchałem wejście na słuchawki (tak ostrzej :P) i nic nie pomaga, wyłączałem ją, wyjąłem baterię na dłuższy czas, podpiąłem do ładowarki i nic...... zaczyna się to robić irytujące -_-

z kolei nasuwa mi się myśl czy nie przeinstalować softu k550i ale jak się to robi?? tym bardziej jak to zrobić jeśli nie działają mi niektóre klawisze więc nie za bardzo jak mogę sprawdzić cid itp...

adamj
05-02-2008, 20:38
Nowy soft tutaj nic nie pomoze :neutral: Prawdopodnie klawiaturka do wymiany. Daj do serwisu to moze naprawia ta, a jak sie nie da to trzeba kupic nowe ;-)

szerszen1222
24-02-2008, 18:18
hahaha jak jestes taki bogaty to sobie kup telefon za 500zł <idiota> ale nie wiem czy kazdy jest taki bogaty jak ty i go stacna nowy telefon za nie mnie niz 400 zl
<idiota>

adamj
24-02-2008, 18:25
hahaha jak jestes taki bogaty to sobie kup telefon za 500zł <idiota> ale nie wiem czy kazdy jest taki bogaty jak ty i go stacna nowy telefon za nie mnie niz 400 zl
<idiota>

Tak wogóle to to nie ma nic wspólnego z tematem :smile3: Chyba raporcik ;)

z kolei nasuwa mi się myśl czy nie przeinstalować softu k550i ale jak się to robi?? tym bardziej jak to zrobić jeśli nie działają mi niektóre klawisze więc nie za bardzo jak mogę sprawdzić cid itp...

Soft z w610i można wgrać FAr'em lub SEtool'em ;) Przy zmianie softa tracisz niestety gwarancję... Jak wgrać softa poczytaj w dziale "Tuning" :D

omgwtf1
24-02-2008, 18:37
adamj - czy możesz przestać pisać "raporcik", "chyba raporcik"?

adamj
24-02-2008, 18:43
adamj - czy możesz przestać pisać "raporcik", "chyba raporcik"?

To miało znaczyć, ze wysyłam raport :P
Przepraszam, jesli sie nie spodobało xD

SE Lady
24-02-2008, 23:42
Co do klawiszy upewnij sie ze przy zakladaniu obudowy nie przesunela Ci sie folia klawiatury, ze sama klawka prosto lezy, albo ze boczne przyciski nie naciskaja na boczne klawisze - moze to powodowac zwieranie i dziwne zachowanie klawiatury.

kuba4525
25-02-2008, 12:20
Jeśli nie rozbierałeś go i masz gwarancje to najlepiej zanieś go do serwisu

krypto
26-02-2008, 18:50
Ja mam sytuację mniej poważną, bo jedynie klawisz 4 działa kiedy mu się chce, w serwisie stwierdzili że wszystko jest ok i czasem się z nim męczę, ale cóż...
Sam lepiej też najpierw idź do serwisu a później próbuj coś sam.

Mariusz_S
26-02-2008, 20:20
nie dotykaj przycisku od aparatu on blokuje 4 i 6