View Full Version : [w880i] Przewijanie filmów.
ScorpiOOn
05-02-2008, 22:04
Witam. Mam se w880i, można w nim przewijać piosenki do przodu, ale jak np. oglądam film w formacie 3GP to nie mogę przewijać, niema takiej funkcji, żadnych plików video nie mogę przewijać i dlatego zastanawiam się, czy jest jakaś możliwość, ściągnięcia jakiegoś patcha, czy odtwarzacza itp. by można było przewijać film, gdyż jest to denerwujące, gdy jak oglądam film to powiedzmy przez przypadek nacisnę Stop na 2 godzinie filmu i od nowa muszę oglądać. Ogółem jest to bardzo uciążliwe.
Proszę o pomoc :)
W k810i jest odtwarzacz wideo więc w w880i też musi być. Sprawdź w 'Rozrywka'
ScorpiOOn
06-02-2008, 22:18
No w w880i też jest odtwarzacz wideo itp. ^^ Ale mi chodzi, czy jest gdzieś możliwość przewijania wideo, a nie odtwarzania.
No właśnie w tym odtwarzaczu wideo jest możliwość ;) przytrzymaj klawisz nawigacyjny w prawo.
Gizzmo__
07-02-2008, 13:24
Dokładnie jest taka możliwość w standardowym odtwarzaczu, ale zawsze możesz sobie ściągnąć jakiś odtwarzać :) MVIDEO :)
ScorpiOOn
12-02-2008, 22:03
No właśnie w tym odtwarzaczu wideo jest możliwość ;) przytrzymaj klawisz nawigacyjny w prawo.
No właśnie nie :/ Jest możliwość przewijania tylko w WALKMANIE i to piosenek, natomiast w odtwarzaczu wideo się nie da (nawet jak przytrzymam dłużej klawisz nawigacyjny, tak jak w walkmanie). Próbowałem też innymi sposobami, ale się nie da, więc muszę pewnie ściągnąć jakiś inny "odtwarzacz".
Gizzmo__
13-02-2008, 00:06
Jak to się nie da jak się da, przecież ja również mam ten telefon i da się filmy przewijać po prostu musisz wejść w menu i na rozrywka następnie wybierasz odtwarzacz wideo i film który chcesz odtworzyć i normalnie jest możliwość przewijania...
Pozdrawiam
ScorpiOOn
15-02-2008, 18:57
ojj :P
Bo ja zawsze odtwarzałem te filmy, że wchodziłem folder z filmem, po prostu otwierałem film i tyle, i w tedy się nie dało przewijać, natomiast jak wejdę przez Rozrywkę-->Odtwarzacz wideo to się da :)
Dzięki :D
Temat do zamknięcia.
Po trzech odpowiedziach przeczytales ze zrozumieniem..