View Full Version : SEUS-o co chodzi?
Witam, mam SE K550i i mam kilka pytań:
1. Co da mi zaktualizowanie oprogramowania?
2. Jak to sie wogóle robi? niestety jestem zielony w tych sprawach.
3. Czy napewno nie strace gwarancji? (NAJWAŻNIEJSZE)
1. Nowszą wersje oprogramowanie, usunięcie blędów.
2. Ściągasz SEUS'a i robisz to co tam pisze. Zadna filozofia.
3. Na 1000%
Franeek, jeszcze tylko jedno, jeśli chodzi o pytanie pierwsze to czy będę miał jakieś nowe możliwości czy tylko to co napisałeś? I jakie błędy mi usunie bo ja żadnych nie zauważyłem.
Edit: skąd ściągnąć polską wersje SEUS'a
I czy mógł byś mi wytłumaczyć krok po kroku jak to wszystko zrobić żeby tego nie skopać bo matka mnie "zabije".
Jeśli chodzi o to wytłumaczenie to wyobraź sobie jak byś miał to tłumaczyć 5 letniemu dziecku żyby wszystko było zrozumiałe.
Jeśli zadużo wymagam bo poprostu nie pisz, ale wiedz że nie pobogłeś człowiekowi w potrzebie:)
Seusa ściągniesz ze strony producenta!(sonyericsoon.com i tam masz wsztstko opisane)
rawilson
07-02-2008, 12:50
http://se-center.info/showthread.php?t=29550&highlight=seus+aktualizacja
juz wszystko zrobiłem i jest OK, tylko jedno ale-w menadżerze plików pojawił mi sie nowy folder misc i jest w nim plik AUTPRINT.MRK
Czy moge to usunąć??
rawilson
07-02-2008, 14:41
zapewne tak ;0 jesli by nie mozna było to byłby gdzies ukryty ;]
juz wszystko zrobiłem i jest OK, tylko jedno ale-w menadżerze plików pojawił mi sie nowy folder misc i jest w nim plik AUTPRINT.MRK
Czy moge to usunąć??
Tez tak mam... Po namysle jednak usunalem go i wszystko dziala... Nic sie nie stalo...
Jeszcze jedno pytanko odnośnie SEUS'a: Czy wam też po aktualizacji powiększyła sie pamięć?, bo mi tak na telefonie miałem 30MB a mam 45MB a na karcie M2 miałem 5.5MB a mam 13MB. Wiem bo tuż przed aktualizacją sprawdzałem pamieć i nic nie usuwałem.