PDA

View Full Version : Witam w innymi miejscu i czasie :)

Luke_Slater
08-02-2008, 12:36
Chciałbym się przywitać na forum. Na innym forum widziałem link do tego i myślę, że w porównaniu do poprzedniego (sypiącego się dzięki administracji) w tym drzemie większy potencjał.

Pewnie znajdą się osoby, które już mnie zdążyły poznać, ale liczę, że tutaj atmosfera jest luźna a wymiana poglądów odbywa się w luźnej przyjacielskiej atmosferze :)
Z pewnością nie będę tutaj wadził, postaram się już w najbliższym czasie napisać jakiś poradnik, który dosłownie "za rękę" będzie prowadził czytającego.

cbool
08-02-2008, 12:57
Wedlug mnie atmosfera jest luzna wiec witamy na fomum :D

jordan
08-02-2008, 13:09
Widze masowe migracje userów.. witamy ;)

kavior
08-02-2008, 16:11
witamy konkurencję po raz kolejny :)

co do administracji... My raczej nie mamy tak ostrego regulaminu. No, czasami... ;D

Luke_Slater
08-02-2008, 17:02
raczej bym powiedział "od konkurencji" bo nie chcę mieć z nimi już nic wspólnego :)

admin
08-02-2008, 18:33
Miło Cię tu widzieć. Kolejna wartościowa osoba na forum - czy od konkurencji czy nie - to mało ważne, jednak miłe. :)

Mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej.

rawilson
09-02-2008, 00:23
Ja mam tylko nadzieje ze nie będziesz udzielał się na forum ale także poza nim :)

Luke_Slater
09-02-2008, 00:56
oczywiście postaram się pomagać w miarę moich możliwości i czasu (studiuję Elektronikę i Telekomunikację). Jak już pisałem, widzę, że jest to forum bez sprzeczek i żyjące dość spokojnie bez konfliktów co mi bardzo odpowiada (nie wiem jak ktoś mógł napisać, że poprzednie forum chciałem zniszczyć...).

Pozdrawiam :)