PDA

View Full Version : k550i bia³y ekran, pomocy...

tony_tr
09-02-2008, 18:31
No wiec tak telefon by³ lekko zalany, zosta³ wyczyszczony i wysuszony, w telefonie wszystko dzia³a, uruchamia sie, jest wibracja, muzyczka, pod¶w klawiatury, lecz ca³y czas jest bia³y ekran (wy¶wietlacz jest sprawny) flashowa³em XS'em komorke wgra³em softa od w610i lecz wy¶wietlacz nadal jest bia³y... W internecie znzlaz³em wiele takich przypadków ¿e komus tak sie zrobi³o, ale odpowiedzi jak to naprawiæ to juz nie znalaz³em...
Prosze mi napisac co zrobiæ, zeby wy¶wietlacz dzia³a³ normalnie.
Pozdrawiam.

adamj
09-02-2008, 18:38
Idz do komisu, ale nie potrzebnie wgrywales softa od w610i... Tak to nie wiadomo czy ci naprawia xD Mowiles, ze flashowales Xs'em- tez nie potrzebnie... Sprobuj aktualizowac go SEUS-em ;)

Scream!
09-02-2008, 18:41
adamj jak ju¿ wgra³ innego softa to po co ma aktualizowaæ...?
Mo¿liwe, ¿e to przez to zalanie, id¼ do komisu oni sobie poradz± ;)

tony_tr
09-02-2008, 18:42
Yhh czemu nie potrzebnie? a teraz nie moge xsem zpowrotem wgraæ softa od k550i? Chodzi o to ¿e znalaz³em instrukcje jak wgraæ soft w610i wiêc wgra³em jego my¶l±c ¿e nowy soft pomo¿e... Instrukcji na wgranie softa k550i nie znalaz³em:P Ale to na bank musi byc wina oprogramowania, nie widze innej opcji..:(
Jakies sugestie? I czemu teraz niby moga mi nie naprawiæ?

Edit:
Chodzi o to, ¿e chcia³em sam sobie z tym poradzic... ale jak nie ma innej mo¿liwo¶ci to bêde musia³ isæ do komisu... tyle ¿e po co traciæ kase na naprawe:( jak mó³glbym to zrobiæ sam

rawilson
09-02-2008, 19:07
tak? a skad pewno¶c ze masz spr wyswietlacz? a moze plyta g³owna jest usszkodzona/ soft nie pomo¿e na 100%

tony_tr
09-02-2008, 19:12
Yhh, no wiem mo¿liwe... Bo przecie¿ jak wgra³em na nowo softa to powinno byc ok, nawet je¶li jest to soft od w610i... Bo chyba nie musze jeszcze instalowaæ jakich¶ sterowników wy¶wietlacza prawda? To razem z softem powinno sie wgrywac...

tim111
09-02-2008, 19:21
Yhh, no wiem mo¿liwe... Bo przecie¿ jak wgra³em na nowo softa to powinno byc ok, nawet je¶li jest to soft od w610i... Bo chyba nie musze jeszcze instalowaæ jakich¶ sterowników wy¶wietlacza prawda? To razem z softem powinno sie wgrywac...
Nic sie dodatkowo nie wgrywa wszystko co potrzebne jest od razu w sofcie:)