PDA

View Full Version : [k770i] internet BT oraz zdalne sterowanie.

Shaarky
12-02-2008, 11:38
Witam, od paru dni jestem jak dotąd bardzo zadowolonym właścicielem k770i i natknąłem się na dwie ciekawe opcje których nie umie rozgryźć.

1. Sterowanie zdalne - wiem do czego służy ale jak to odpalić, mam BT wbudowany w lapku. Przez MyPhoneExplorer łączy się bez problemu, ale jakos sterowac sie nic nie da, trzeba cos na kompie zainsatlowac??

2. Opcja w menu Bluetooth -> Internet BT - czy to jest programik do łączenia się z netem za free dzieki udostępnianiu łącza na lapku przez BT?? i jak to odpalić...

Nie chce gotowych rozwiazań, tylko naprowadźcie mnie, bo cos nie bardzo na googlach jest.

PS. Pytanie dodatkowe: Jak mialem motke to przez MobilePhoneTools moglem sie laczyc z netem na kompie (np w gorach), motka udostepniala net przez gprs. Jest jakis programik do SE podobny??

sius12
13-02-2008, 19:44
1 Jak jesteś w sterowaniu zdalnym naciskasz więcej.
2 To aby mieć internet w laktoku z komy a nie na odwrót jak myślałeś.

Shaarky
14-02-2008, 15:17
2. chodzi mi i w jedna i druga strone bo generalnie w domu bym sobie czasem posmigal na telefonie przez BT... ale generalnie chodzi o to ze gdy jestem w gorach z lapkiem to czasem potrzebuje net, wlasnie przez gprs... i nie wiem jak to wykonac z SE

1. jestem polaczony niby, ale gdy klikam na fonie cos to nic sie specjlanego nie dzieje na kompie...