View Full Version : Nie włącza się :(
Witam ... Mam problem :/ Mianowicie : grzebałem sobie w SE tool'u ... Dałem flash. Włączyło się żeby nacisnąć "C" i podłączyć kabel, ok zrobiłem tak ale niechcacy puściłem "C" ... To jeszcze raz, i znowu to samo, i za trzecim razem już nie wykrywało telefonu :( Telefon się nie włącza... Ani drgnie ;(
Wyciągałem i wkładałem od nowa baterie i nic :(( Proszę o pomoc ;(
Witam ... Mam problem :/ Mianowicie : grzebałem sobie w SE tool'u ... Dałem flash. Włączyło się żeby nacisnąć "C" i podłączyć kabel, ok zrobiłem tak ale niechcacy puściłem "C" ... To jeszcze raz, i znowu to samo, i za trzecim razem już nie wykrywało telefonu :( Telefon się nie włącza... Ani drgnie ;(
Wyciągałem i wkładałem od nowa baterie i nic :(( Proszę o pomoc ;(
Nie mówcie ,że nikt nie wie jak mi pomóc :( Kurcze... Dopiero co dostałem tego fona =( Jeżeli wiesz jak mogę domowym sposobem przywrócić go do życia to proszę powiedz ;( Nawet na ładowarkę nie reaguje :( Zostawiłem go pod ładowarką na ok. 3h i nic :( Albo może ktoś wie ile by kosztowała taka naprawa ?;(
No co jest? Jasne nikt nie wie co się stało itp ... Napewno ktoś miał taki problem :/ Proszę was tylko o to ,żebyście mi powiedzieli czy da się to naprawić domowym sposobem ?:/
Miszel18
15-02-2008, 21:54
Skoro nie reaguje nawet na ladowarke. To sprobuj wrzucic na nowo softa bez zadnych flash'y itp tylko soft i powinien sie wlaczyc.
No niestety się nie da :P Nawet na kabelek nie reaguje więc nie da rady softa wrzucić :) Ale już jest ok, przez noc bez baterii, ściągnąłem SE Tool i połączyło ;) Temat do zamknięcia :*
@lizard@
25-05-2008, 20:08
Trzeba było nie kombidować w oprogramowaniu. ;p
Prawda. trzeba było nie grzebać. Jeszcze wszystkich ponagla.
teraz musisz iść do serwisu, bo do wgrania softa trzeba mieć oryginalny kabel (taki czarny, a nie siwy)