View Full Version : Radio bez słuchawek
Czy da się słuchać radia bez słuchawek?Jeśli tak to proszę o prosty sposób.
Pozdrawiam
PS Mój soft to:
CXC1250719
R4JA011(producent Sony Ericsson)
Możesz wgrać patcha ale na w200 chyba nie ma ^^
ps. ten patch i tak nic nie daje, bo słychawki działają jak antena więc nie będziesz mieć głosu tlyko zakłócenia.
monteiro
15-02-2008, 17:14
Możesz słuchać radia bez słuchawek: Więcej > włącz głośnik
Adapter musi być połączony bo to antena, ale same słuchawki możesz w każdej chwili wypiąć
Możesz słuchać radia bez słuchawek: Więcej > włącz głośnik
Adapter musi być połączony bo to antena, ale same słuchawki możesz w każdej chwili wypiąć
Mam na myśli bez wtykania żadnych wtyczek.
DarkFatum
17-02-2008, 19:32
To się nie da :)
mozesz se ściągnąc taki program który odbiera radio przez neta ale trzeba duzo placic..
conrad_owl
17-05-2008, 12:20
Sam telefon nie posiada anteny radiowej, jeśli nie chcesz wtykać wtyczek to sorry ale to tak jakbyś włączył klasyczne radio bez anteny. Nawet z jakimś patchem będzie ciężko - szumy i zakłócenia. Antena jest wymagana i tyle. Samochodem też nie jedziesz bez silnika, prawda? Pozostaje jak to kolega wyżej podał radio internetowe, w końcu masz przeglądarkę w telefonie, tyle że koszty są niebagatelne.
monteiro
17-05-2008, 13:41
Jest na to Path, >>> http://www.free.of.pl/s/student/radio_without_headsets_w200_r4ja011.vkp <<<, radio będzie jednak odbierać bardzo słabo, ale wystarczy do odpowiedniego stuku przyłożyć jakiś drucik, np: spinacz biurowy
Mastersw
18-05-2008, 10:13
Też mnie dręczy ten problem ale w W200i nie da się tego zrobić chyba że pościągasz jakieś dodatkowe rzeczy ale za nie trzeba będzie bulić.
pawlak21
02-07-2008, 11:05
Ja zrobiłem w w810i że jest bez słuchawek radio ale słabo słabo łapie stacje lepiej łapie z słuchawkami.