PDA

View Full Version : Jaka wersja softu? i jak przenie¶æ path?

d_singe
17-02-2008, 11:26
Hej
Planuje wgraæ nowego softa se se k810i by mam obecnie brandowane na sieæ T-Mobile, wersja softu to R1KG001, chce sobie wgraæ czystego softa tylko, ¿e na necie widzia³êm kilka wersji i nie wiem jak± mam wybraæ. Wersje oprogramowanie co napisa³em wy¿ej trochê mi siê zawiesza :/ np. po zrobieniu zdjêcia na zapisanie trzeba czekaæ czasami ok 30s, normalnie to foty zapisuj± siê 3s
Druga sprawa to jak przenie¶æ patha odpowiadaj±cego za simlocka do telefonu z innym softem??
czekam na odp.

kavior
17-02-2008, 13:01
wgraj R8BA024. Najwiecej patchy ma i stabilny ;)

Druga sprawa to jak przenie¶æ patha odpowiadaj±cego za simlocka do telefonu z innym softem??

po prostu wgraj nowego patcha pod dany soft na ¶ci±gniêcie simlocka. Na forum jest to opisane.

d_singe
18-02-2008, 11:35
Co prawda jestem "Magistrem", ale wyda siê wam to ¶mieszne :D:D, ale mam postêpowaæ dok³adnie tak samo jak przy wgrywaniu softa K800i@K810i??, czym mam pomin±æ wgrywanie tam czego¶ co odpowiada za ¶wiecenie klawiatury w aparacie/kamera?? bo k800i tego nie ma dodatkowego rz±du diod, a k810i ma je i w³a¶nie tak siê zastawiam czy je wgrywaæ??
Aaaa Dobra teraz roz¶mieszê was na maxa :P kod path wklejam do notatnika no nie? pó¼niej zapisz, i w³a¶nie chcia³em siê zapytaæ czy nazwa ma byæ obojêtna?? bo wiem ¿e po kropce ma byæ vkp (jak dobrze pamiêtam)
Czekam na odp.

rawilson
19-02-2008, 17:31
z ta nazwa moze byc dowolna. byle rozszerzenie by³o vkp ;)