PDA

View Full Version : Dylemat przy wyborze...

.:Dymek:.
17-02-2008, 13:11
Czyli jaki telefon wybrać mam ? Na wstępie Witam Wszystkich. Dawno mnie tu nie było. A więc mam 'swoisty' problem . Zastanawiam się przy wyborze telefonu. Sprzedaję swojego K750i i myślałem nad 3 modelami SE : W850i , W810i i W880i . Dlaczego walkman ? A dlatego, że bez muzyki ani rusz nigdzie . Aparat 2mpix starcza, nie potrzebuję np. K800i. Więc proszę o rade jaki wybrać, na co uważać itp. itd. Pozdr.

monteiro
17-02-2008, 13:22
Polecam W810i mam ten model od prawie roku i mogę powiedzieć tylko jedno - zawsze chciałem mieć takie coś, ten telefon ma w sobie wszystko czego potrzebujesz i czego nie potrzebujesz

Dałem za ten model 1000 zł w gotówce (czysty telefon, bez karty sim, sam wybrałem operatora), do dziś nie widzę w nim żadnych wad, no może słuchawki dołączone do zestawu, ale te można zastąpić czymś lepszym, znakomita jakość obrazu na wyświetlaczu, wspaniały dźwięk, uniwersalne zastosowanie telefonu, Telefon łączy w sobie funkcje wielu urządzeń takich jak ipod, latarka, aparat, komputer z internetem, radio z rds. Brak joysticka zapewnia bezawaryjność

Zalety
- wspaniały wygląd
- znakomity wyświetlacz
- niewielkie wymiary telefonu
- uniwersalne zastosowanie, szerokie możliwości
- bardzo dobra jakość zdjęć
- dołączona karta 512 MB wystarczy w zupełności
- port bluetooth
- brak joysticka, bezawaryjność

Wady produktu
może i są, ale ich nie dostrzegam

wojciech91dawid
17-02-2008, 13:33
w850i jak podobają ci sie rozsuwane...nowszy od w810i:D... a w880i to strasznie damski moim zdaniem za małe klawisze ma i guziki od muzyki:D...

17-02-2008, 13:57
Szczerze przyznam, że podoba mi się bardzo W850i :D W sumie to bardziej niż W810i. A 880 to masz rację faktycznie dziwny - jego brałem pod uwagę w ostateczności. Poczekamy aż ktoś się zgłosi po obecny telefon i rozglądniemy się za sliderem. A jeszcze mam pytanie : jak to jest z tą diodą od aparatu, bo patrząc na fotki W850i, to wydaje mi się, że ma tylko jedną diodę gdzie W810 jak i K750 mają po 2 . Ktoś wyjaśni czy świeci słabiej od tej dwójki czy nie.

kavior
17-02-2008, 14:15
bierz W850. W tym okresie juz sie nie powinno polecac W810 z jednego wzgledu - za stary odtwarzacz, ktory w sobie praktycznie nic nie ma ;p Walkman 2.0 jest juz bardziej dopracowany. Slider może byc fajna sprawa, tylko musisz wiedziec, ze jednak przez ten slider w850 moze wydawac się gruby ;) ale po pewnym czasie sie zapewne przyzwyczaisz. W sumie tez sobie kiedys chcialem kupic W850, ale jednak pozostalem przy k800 ;)

20-02-2008, 20:35
No i stało się : jestem posiadaczem W850i :D Wszystkim polecam ten telefon. Cudo !

misiekmr
24-03-2008, 21:27
No fajnie a jak z aparatem?

24-03-2008, 22:23
Powiem tak. Na pewno aparat jest lepszy w K750i. Tutaj zoom jest dostępny tylko przy rozdzielczości 1MP i VGA. Natomiast kamera to też tak dostatecznie, ale nie zapominajmy że to jest telefon muzyczny. Aparat można sobie poprawić patchami, których jest trochę :cool: