PDA

View Full Version : Jak wgrywać filmy?

potworu
19-02-2008, 23:19
witajcie,mam problem z wgrywaniem filmów.Otóż nie chcą mi się zapisywac zwykłą metodą wytnij/wklej czy innym przeciąganiem.jak mam sobie z tym poradzić?I czy da się odtwarzać filmy na całym ekranie?Pozdrawiam

DDR!
19-02-2008, 23:20
Gdzie wrzucasz filmy? Zapewne da się przez odtwarzacz puszczać na pełnym

potworu
20-02-2008, 18:35
zapisują mi się w menedżerze plików,a nie w plikach wideo...i nie wiem,jak to zgrać,żeby mi to czytał odtwarzacz wideo :/ ratunku!

Jackal PL
20-02-2008, 18:44
ratunku!
Mówisz i masz:
http://img222.imageshack.us/img222/5457/1176byr9.gif
A tak serio to czym to przesyłasz ? Kablem ? Mówisz udzielać szczegółowych informacji - nikt się nie rzuci do wody po tonącego gdy sam nie umie pływać.

potworu
20-02-2008, 19:38
ok,już precyzuję :) Podłączam kabelek usb i przesyłam metodą "wyślij do..." klikając prawą myszką w dany plik :) muzykę już skminiłam,ale filmy przekraczają moje możliwości... Dzięki wielkie za koło ratunkowe ;)

Mleq
20-02-2008, 19:43
Ale gdzie wrzucasz te filmy ??ja zawsze wrzucam do Dysk Wymienny>>MSSEMC>>Media Files>>Video. I jest git :D .Jesli Ci pomoglem dodaj mi punktow reputacji

Jackal PL
20-02-2008, 20:36
Dzięki wielkie za koło ratunkowe ;)
Nie ma problemu :D Odpowiedni rozmiar ?
ale filmy przekraczają moje możliwości...
Wysyłasz to w trochę dziwny sposób dlatego to się komplikuje. Jeśli dalej tak przesyłasz to musisz to przenieść na telefonie do folderu Videos. Ja sugeruję kupić czytnik - szybko, sprawnie i od razu do danego folderu ;)
Jesli Ci pomoglem dodaj mi punktow reputacji
Pozazdrościć intelektu... Gorzej niż dziecko w przedszkolu... Na takie coś jest tylko jeden tekst, równie beznadziejny - żal.pl

kavior
20-02-2008, 20:37
Jesli Ci pomoglem dodaj mi punktow reputacji

no i się zaczęło. Teraz przymykam na to oko, następnym razem będzie edytowanie posta - usunę dopisek i dam warna. A jeśli ktoś da reputację za tego posta i każdy kolejny z takim dopiskiem, nieważne czyjego autorstwa - osobiście się postaram odjąć te 10 punktów. Albo i 20 jak mi się będzie chciało.

potworu
20-02-2008, 23:38
No proszę,a jednak najprostsze rozwiązania są najlepsze...:) Już działa,trzeba było po prostu do folderu video od razu wrzucać...dzięki za pomoc :* PS.Rozmiar kola w sam raz ;)