View Full Version : K850i złamany :-) -patch
Miło mi ogłosić,że nasza forumowa ekipa,jako pierwsza rozgryzła k850i :-) i napisała pare skryptów
http://www.youtube.com/watch?v=3unQbdmhpzk
Nowe fonty,flash tematy,stery od w910i :)
Pozdro!!
rogas2000
21-02-2008, 20:04
Nic, tylko pogratulować. Tak wcześnie rozgryźć tak nowy telefon? Rozgryzienie db2020 trwało o wiele dłużej. Jeszcze raz gratuluje.
wszystko ok, ale:
usunałem strone forum z zalaczonego zdjecia
usunalem podpis. Ostrzeżenie słowne.
eddie777
21-02-2008, 23:35
gdzie moge dostac ten motyw co na filmiku?
Musisz poszukać bo narazie dużo motywów na k850i nie ma :P
A co do tego tuningu... To trzeba mieć Se-tool-a :/ (Box) co już sprawia wydatek na około z tego co mi Kav powiedział 500zł ... Więc to nie jest odkrycie wielkie (mając sprzęt ''program'' za kase wszystko mozna)
Ale może dzięki temu powstana Free programy :]
Musisz poszukać bo narazie dużo motywów na k850i nie ma :P
każdy motyw z K800 Ci ruszy
No tak :P Ale mi chodzi o k850i! W tych niech szuka a szybko znajdzie tego co mu sie podoba :)
Odkrycie nie,ale od listopada kiedy to telefon stał się popularny,nikt nie napisal ani jednego skryptu :)
obecnie posiadamy wersje beta programu do wgrywania skryptów za darmo :)
Niestety obawiajac sie bana,nie umieszcze go na tym forum ...
pydr
jeśli link z programem nie będzie prowadził do Twojej strony, ani do żadnej innej o GSM - czemu nie?
Wrzuć opis normalnie w poście, a link do programu na RS czy SS. Nie widzę wtedy powodów do banowania... Logiczne.
No boneksl jeżeli posiadasz takie coś to odrazu uploaduj! :) Będzie to pierwszy na świecie program za free i to jeszcze do db3150 no aż nie mogę uwierzyć że Polacy potrafią :D
Ta uploaduj a jak ktoś będzie się niezręcznie obchodził albo system strzeli focha i się zawiesi (w końcu windows to podobno system na topie, największy emo podobno) o będziecie na Nim wieszać psy (już nie mówię tu personalnie, ale są tu pewne osoby, które na innych forach poświęconych SE i K850i podpadły i to dość ostro i już tam nie piszą, pewnie zauważyli już, że to do nich pije).
Wiec lepiej niech oni sami przeprowadzają testy wewnętrzne choćby ze względu na to, że skoro mają se tool boxa to mogą w każdej chwili postawić telefon, a Wy byście musieli iść do serwisu albo płakać na forum.
A na stabilny program zapewne wyjdzie jeszcze trochę poczekać.
a moze mi ktos wytlumaczyc w czym soft z w910i jest lepszy od tego z k850 ??
Czy lepszy??? Same fony różnia sie :P W910i ma o tyle lepiej ze Ma Shake IT oraz podobno rozbudowanego Walkman-a :P A pozatym nic nie słyszałem ;)