View Full Version : BIG PROBLEM!
jarocintojestto
21-02-2008, 20:04
WITAM!wszystkich,mam duzy problem dzisiaj wrocilem do domu i gdy chcialem wlaczyc muzyke w moim telefonie to juz mi nie dzialaly dotykowe przyciski na ekranie.Nic kompletnie nie moge zrobic procz dzwonienia,nie mam pojecia co sie stalo...probowalem z bateria wykladalem,wkladalem i nic nie pomaga pomorzcie co mam zrobic bo nie wiem
rawilson
21-02-2008, 21:31
Temat wątku powinien zawierać krótki i konkretny opis jego treści. Tematy w stylu "Heeeeelp !!!!!!!!!!!!!!!", "Pilneeeeeeeeeeeeeeee", "DLACZEGO?" będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem.
radze przeczytać regulamin ;)
... KUrde z tego co widzę wiele osób ma z tym problem ;/...
Ja proponuje jezeli nie masz gwarancji zrobić to (mój opis): http://se-center.info/showthread.php?t=60085
Po rozebraniu dotknij sensorki na klawiaturce :) Jezeli nie działają to chyba Soft. No bo od tak to sie nie psuje :P
a nie dotykales tych softkey'ow brudnymi lapami?xD:devil:
A co to ma do rzeczy>>?<< Nie dotykasz ''łapami'' sensorów tylko obudowy połączonej z sensorami. Wiec twoje pyt. mija sie z celem :P
Kurdę jak tak to czytam to strach mi trochę kupować ten telefonik, a zaplanowałem sobie zakup, ale to dopiero na koniec czerwca, początek lipca, więc może się trochę zmieni z tymi telefonami i nie będą tak awaryjne.
rawilson
22-03-2008, 21:18
uwage zwracałem, user był na forum - nazwa tematu sie nie zmienila wiec zamykam :)