PDA

View Full Version : Aparat problem

wojtek234
24-02-2008, 00:37
Siemka. Mam taki problem z aparatem. Wszystko działało ok (telefon nie spadł mi, ani nic). Pewnego dnia chcę sobie włączyć aparat, oduwam klapkę jak zwykle, ale nic się nie pojawiło nawet na chwilkę. Więc wziąłem i chciałem uruchomić aparat z menu. Klikam wybierz na ikonce aparatu z menu to wokół napisu wybierz jest pojawia się na dłużej otoczka zatwierdzania po chwili znika i nic. Soft mam od W800 R1BC002. Przypuszczam, że to taśma Flex tylko od czego to by się mogło stać jak mi nie spadł, ani nic ? Pamiętam, że był gdzieś chyba taki patch, żeby nie sprawdzało przeż tą taśmę czy coś takiego i aparat działał normalnie. Niestety nie pamiętam gdzie to czytałem i skąd tego patcha ściągnąć. Proszę o odpowiedź czy postawiłem dobrą "diagnozę". I gdzie tego patcza ściągnąć i czy pomoże. Oprócz tego telefon działo normalnie.

Edit:
Sory, że zawracam głowę, ale temat do zamknięcia. Wpadłem na pomysł, żeby od nowa wgrać Camdrivera. Więc wchodzę do FARA tam gdzie camdriver, a tam nie ma żadnego pliku. Tak jakby sam się camdriver skasował, bo ja go nie usuwałem. Wgrałem go i już działa.

frytek16c
24-02-2008, 09:45
Wpadnik na www.se-center.pl tam w downloadzie jest taki path,sam kiedyś go wgrywałem:)

rawilson
24-02-2008, 11:13
frytek16c (http://se-center.info/member.php?u=209683) doigrałes sie - warn za spam...