View Full Version : k850i Pamiec pełna . ! ;/
Witam Dzisiaj zakupilem nowy telefon . Mam pewien problem , wgralem gry na karte pamieci 1gb, wolnego miejsca mam 500 mb+ ... // instaluje aplikacje w "gry" uruchamiam a tu Pamiec pełna co moze byc nie tak ? ;> Prosze o Pomoc .
Jackal PL
25-02-2008, 21:21
Wyskakuje ci taki komunikat ? Myślę, że masz tego wszystkiego za dużo i telefon nie ma miejsca już na przeprowadzenie operacji (bo korzysta nie z karty pamięci, a z wewnętrznej). Powiedz ile masz wolnego, ile tych gier i aplikacji. Od razu po zainstalowaniu przenoś takie rzeczy na kartę.
na telefonie mam 39 MB na karcie mam 560 mb ... gier mam 0 programow mam 0 ...
Pomocy !!!!
rogas2000
26-02-2008, 13:42
Mi wydaję się, że to niestety kolejna ułomność bardzo niedopracowanego softu w k850i. Niestety.
Możliwe jest ze karta nie byla formatowana ? // I Dlatego taki komnunikat wyskakuje. ?
rogas2000
26-02-2008, 14:57
Możliwe jest ze karta nie byla formatowana ? // I Dlatego taki komnunikat wyskakuje. ?
Być może tak. Sformatuj ją z poziomu telefonu i zobacz, czy będzie to samo.
A co ma karta do instalacji?
Być moze masz nieprawidłowe aplikacje (gry) czasami bywa :P ... ale jak nic nie masz zainstalowane to raczej soft xP Powiedz jaką masz wersję to postaram Ci sie pomóc :)
tez to mialem karta pamieci 1778 mb wolnego telefon 39mb ustawiam tapete wyskakuje :pamiec pelna ! wylaczylem fona po 15 minutach wlaczylem posiedzial 1 godzine na czuwaniu i tapeta sie od razu ustawila ;)
koledzy czy w k850i pójdzie karta sdhcp 8 GB??
Nawet 16, byle to była microSDHC.
ja mialem podobnie w k550i jak chcialem wlaczyc odtwarzacz muzyki - wystarczyło skasowanie wszystkich wiadomości ;]