PDA

View Full Version : Dzień dobry

Friend
29-02-2008, 18:02
Chciałbym gor±co abyscie mnie przyjeli na to forum od dzi¶ gdyż dostałem ta superowom postac od kolegi...

Mam Nokie 6500 Slide czyli wypasiony telefonik jak i mam se K510i czyi takie male gówno ktore chce sprzedac za 130zl, a także se W580i Czyli mój trzeci fon ale jest tylko od muzyki...

Rozpisałem się troche ale co tam....
JESTEM TU NOWY OWNER TEJ POSTACI WIEC NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOSCI PO TAMTYM KOLEDZE

;))))) Siemacie chlopcy

gonzek
29-02-2008, 18:18
Mogłe¶ założyć nowe, swoje konto. ;) No ale witamy! :)

Mattix
29-02-2008, 20:59
Witaj !! :) :P

Varq
08-03-2008, 12:02
Witamy na forum ,sa tu tez kolezanki :>

Puchatek
08-03-2008, 12:16
Dzień Dobry!

vilku
08-03-2008, 13:55
Chciałbym gor±co abyscie mnie przyjeli na to forum od dzi¶ gdyż dostałem ta superowom postac od kolegi...

O cholera jasna... Przecież to kur** nie jest postać tylko konto... Postać to masz w Tibii w co pewnie nałogowo grasz -.-.

superowom? Poczytaj słownik -.-.

Rozpisałem się troche ale co tam....
JESTEM TU NOWY OWNER TEJ POSTACI WIEC NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOSCI PO TAMTYM KOLEDZE

Postaci... -.-

Nie można brać po kim¶ odpowiedzialno¶ci. Można brać za kogo¶...

Rozpisałe¶ się? Przeczytaj mój post, który krytykuje 2 filmiki boskiego teamu Le parkour. To jest rozpisanie się. Chociaż i tak widziałem 10 razy dłuższe posty.

tidius1
08-03-2008, 18:23
O cholera jasna... Przecież to kur** nie jest postać tylko konto... Postać to masz w Tibii w co pewnie nałogowo grasz -.-.
Jejku, wyluzuj...

"Przejmuję odpowiedzialno¶ć po kim¶"... to tak jakby "przejmuję zadanie po kim¶"
My¶lę, że tak± formę można całkiem spokojnie przeboleć ;)
Co do tematu: Witamy :)