View Full Version : Reset Ustawien
Witam serdecznie.. I stało się... Wybrałem dziś funkcje w telefonie "Resetuj wszystko" wstukałem kod fabryczny 0000.. kilka minut szalał.. Włączył się.. Wybór języka.. I nic.. Joystick nie działa (potwierdzanie) tylko działa na boki. Nie moge wybrać tego cholernego języka ani wejść do menu. Próbowałem wgrac cos seetoolem, ale po podłaczeniu telefonu do kompa (telefon oczywiście wyłączony, przycisk C wciśniety) komputer go nie wykrywa i tym bardziej program.. Co się zwaliło i jak naprawić... Proszę o jakiekolwiek uwagi...
Pozdrawiam
Artur
Dziwny problem :/ Jak po resecie ci sie mogło coś takiego stać nie spadł ci telefon? nie zalałeś go czymś? możliwe że jakieś spięcie na płycie głównej. Jeżeli masz gwarancje to oddaj go do serwisu a jeżeli nie to sam wgraj sobie softa.
Witam ponownie.. Nie, spadł, nie zalany... Ale już po kłopocie.. Serwis, 80 PLN.. I działa.. Wgrany nowy soft, czego ja nie potrafiłem... Teraz szczerze mówiąc z dystansem bede podchodził do resetowania ustawień.
Pozdrawiam
Człowieku wydałeś 80 zł za coś co mogłeś sam zrobić.. Wystarczyło użyć SEUSa lub wgrać oprogramowanie, przecież jest na tym forum dział TUNING :)
Tim, mówiłem, że po podłączeniu telefonu do kompa (tele. wyłączony, wciśnięty klawisz C), nie był wykrywany.. Ani przez Seusa ani prze setoola... No nic.. Nie ważne.. Było minęło...
Pozdrawiam jeszcze raz...