View Full Version : Uwalony (chyba) k750i :(
Witam mam taki problem, chciałem wgrać sobie patcha więc w programie phone xs wgrałem plik dostępu do fara odłączyłem tel no i w farze mi go nie wykrywa, tel nie chce sie włączyc kompletnie nie wiem co robić, proszę o pomoc
ps. k750i cid 49 R1CA021
serwisantem nie jestem, ale jak mi sie cos kopało przy pierwszych próbach z farem, odpalałem SEUS'a i zaczynałem od nowa. sprawdz, moze pomoze :)
No ale właśnie też mam problem z SEUSem, włączam i wyskakuje tylko to logo i tak w kółko :( Jak pech to pech, doradźcie coś
kundylet
02-03-2008, 18:07
jaką wersją phone xs próbowałeś wgrać patcha?
Phone-XS_PL_V2.01_Beta_package
kundylet
02-03-2008, 19:03
Proponuję żebyś spróbował SeToolem. Dajesz patch do misc i WRITE Script. Postępujesz zgodnie z info w programie (odłaczanie, wyjmowanie baterii i podłączanie)
sajji_jamal
02-03-2008, 19:14
@kundylet - czy mozesz podac nazwe patchu jaki trza wgrac prze SETOOLA? bo mam tai sam problem
kundylet
02-03-2008, 19:20
Ja opisałem metodę jak wgrać patcha Setoolem, kolega w pierwszym poście dał: "jakiś" patch Farem... SeToolem jest łatwiej. Przy Farze trzeba dać ręcznie resta a SEtool robi to automatycznie
Myśle ze sie nie rozumiemy, ja tego patcha nie wgrałem bo po wgraniu tego pliku co daje dostęp do fara tak mi sie stało
kundylet
02-03-2008, 21:00
spróbuj setoolem
Ale setoolem co zrobic podajcie mi jakies dokładniejsze wskazówki jesli mozecie bo niewiem od czego zacząc
Ps. Gdy podłączam tel. do kabla słychac taki dzwięk jak sie podłącza urządzenie ale setool nie moze mi go znalezc :(