View Full Version : karta pamięci, problem z formatowaniem
Witam. Mam taki problem z nowy W610i. Wgrywałem gry i w pewnym momencie pliki z grami zaczely mi sie troic i dwoic, obok jest symbol jakiegos przekreslonego klucza, nie moge tych plików usunąc, formatowałe karte, a one mimo wszystko zostaly :(. Co mam zrobic?? :/
sorry za wczesniejszy, źle nazwany temat.
lampard8
02-03-2008, 19:14
Tutaj pomoże jedynie zmiana softu... Niestety tracisz gwarancję, wszystko w Tunning.
uuups, nie no gwarancji to nie chciałbym juz stracic, bo dopiero 2 tyg mam telefon. A zostawienie tego nie bedzie mialo zadnych negatywnych skutków na telefon?? bo na miejscu mi nie zalezy, niewiele to zajmuje, tylko nie lubie bałaganu :P a wymiana karty na inną nie pomoże??
Jackal PL
02-03-2008, 19:55
Nic innego nie pomoże... Jedynie samodzielne wgranie softu. Możesz co prawda oddać go na gwarancję, choć nie wiadomo czy przyjmą, a jeśli nawet to nie wiadomo czy podołają zadaniu (używają chyba SEUS'a), ale co tam, spróbować zawsze można.
łee to niedobrze :/. narazie tego nie będę robił, szkoda mi gwarancji. a nie wpłynie mi to negatywnie na telefon??. Czemu wymiana karty nie pomoże?? skoro te pliki, które mają błędy są własnie na niej.
MarcinK550i
14-03-2008, 18:06
kumplowi pare dni temu tez sie tak zrobilo, dokladnie to samo co tobie, a wiesz jak on sobie poradzil? usuwal wszystko ale nie odrazu, mial z 10 gier i w ciagu 3 dni wszystko usunal, dzis skasowal ostatnia ;)
ja mam tych gier troche wiecej i jeszcze dochodzą programy, a każdą gre mam pod 4 plikami z których żaden się nie chce usunąć ;) nie przeszkadza mi to w niczym jak narazie, wieć niech sobie będą ;P
Sebekskc
23-03-2008, 15:36
wiesz szkoda ci gwarancji... ja 2 godziny po zakupie telefonu (nowego z salonu) już gwarancji nie miałem :rotfl: