arek.arus
03-03-2008, 18:44
Witam mam SE K 610i kupiłem zestaw HPM 82 i jest taki problem: gdy podłącze zestaw to telefon go rozpoznaje i przełącza się automatycznie na profil HF wszystko gra czyli można słuchać muzyki itp. ale problem polega na tym że nie moge zainicjować połączenia gdy wybiore jakiś nr to niby pokaże się fotka z kontaktu z którym chce się połączyć ale po sekundzie zrywa połączenie (nie moge się nigdzie połączyć) zkolei gdy ktoś do mnie dzwoni to sam odbiera rozmowe natychmiast nawet bez jednego sygnału (dodam że w ustawieniach jest ustawione na normalny sposób odbierania) I TERAZ najciekawsze -poszedłem do sklepu z akcesoriami i do mojego telefonu podłączyłem inny zestaw i wszystko było ok więc odpada problem z telefonem, a ten mój zestaw podłączyłem do K 800 i też była nicość tak jak u mnie. Reklamowałem zestaw kupiony na Allegro i przysłali nowy i jest to samo czyli nicość. ten nowy podłączyłem do jakiegoś tam 510 coś tam i działa bez problemów a u mnie nie. więc zestaw też jest ok i ten pierwszy też może by działał na tym 510. co jest grane mile widziane odpowiedzi na maila arek.arus@interia.pl DLACZEGO ZAMKNIĘTO MÓJ TEMAT A WCALE SIĘ NIE DOWIEDZIAŁEM O CO CHODZI