View Full Version : W850i z ORANGE
Witam. Może mi ktoś pomoże. Wiecie czy w850i wychodzące w ORANGE są dobre ?? sporo słyszałem na ten temat (niestety negatywnych stwierdzeń ) no i chciałbym się upewnić.pozdrawiam i czekam na odp
No i moje drugie pytanie. Z jakiej sieci (zagranicznej) byście polecili mi kupno tego telefonu ??
bany1989
05-03-2008, 17:43
Ja mam z Orange UK i jest wszystko OK...
tzn. działa Ci bez zarzutu ID track ?? Dzięki. i pozdro :)
Luke_Slater
06-03-2008, 14:10
trzeba mieć na uwadze jedynie to, że telefon będzie miał wgrane brandowane oprogramowanie, które uniemożliwia skorzystanie z Track ID oraz Flash Menu. Sytuacja ta się zmienia jeśli samemu wgramy oprogramowanie Generic prosto od producenta. Poza tym warto odkleić naklejkę z logiem Orange i nabyć normalną Generic z napisem Walkman. Poza tymi rzeczami telefony z Orange UK nie różnią się niczym od pozostałych.
Luke_Slater mam prośbę. Mógłbyś mi pomóc w tym ??tzn . opisać co i jak zrobić żeby chodziły wszystkie funkcję prawidłowo. Jeżeli możesz to napisz w tym temacie.Myślę że jeszcze komuś się przyda.:) A jeżeli gdzieś jest na forum to (szukam ale nic z tego) to podaj linka :) No chyba że wolisz przez gg. To jest mój nr.8224991. z góry dzięki za pomoc :)
Luke_Slater
19-03-2008, 15:05
Aby wszystkie funkcje w telefonie brandowanym (np. z Orange) działały normalnie należy wgrać po prostu czyste oprogramowanie. Wszystkie potrzebne pliki znajdują się na lukeslater.4shared.com w odpowiednich działach. Sposób w jaki to należy zrobić znajduje się w dziale Tuning.
mateuszlee
19-03-2008, 17:22
Oczywiście tracisz gwarancję.
No tak :) Wiadomo. Dzięki Wam wielkie :)