View Full Version : witam
witam wszystkich. wiem ze troche pozno sie przedstawiam ale coz... a wiec mam na imie Tymek i jestem ze zdunskiej woli kolo sieradza. zwariowany gadula.:lol2:
kocham GROM SPAP itp. itd. wiadomo o co chodzi. pozdrawiam wszystkich i jak jakies pytania to walcie prosto z mostu...:egg:
Cóż. Jako iż ja się nie przedstawiałem, to przedstawię się w tym temacie. Dlaczego nie założę osobnego? Bo podobnie jak lardman jestem miłośnikiem panów w czarnych kombinezonach z przepasanymi mp5-kami :rotfl:
Jak to tego lubisz grać na PieCyku to polecam ci Swata 4, IGI2 albo America's Army (fajne ale trudne). POZDRAWIAM
Jackal PL
06-03-2008, 22:04
Witamy :)
btw. może założymy jakiś temat o antyterrorystach, swoją drogą też się tym trochę interesuję, chciałem nawet iść do policji do jednostek specjalnych :)
ja jestem za tematem o antyterrorystach... wiec kiedy zakladamy?
lampard8
07-03-2008, 15:18
Witaj na forum.
Od propozycji jest temat w o nas...
a co do swat 4 czy tych innych gierek szkoda ze nie ma gry np. SPAP i wyprodukowana przez polska firme i zeby grafa byla super...
Witaj lardman!!
Widać swój się trafił :) Mógłbym skopiować twojego userbara o Maździe? Też jestem fanem RX-7 i zakołałem się w niej od pierwszego wejrzenia :D
przeciez ja nic nie mowie... kopiuj
przeciez ja nic nie mowie...
Widać, że swój chłopaak. Dawno nie widziałem Fana RX-siódemki :D
ja jestem fanem wszystkich mazd tylko 121 nie lubie... takie male i nieladne...