PDA

View Full Version : Efekty świetlne

wojciech91dawid
08-03-2008, 09:30
Mam małe pytanko...chodzi mi o boczne diody w w580i...
jak ustawie jakiś motyw to świecą na niebiesko....lecz gdy wejdę w walkmana to na zielono...a potem po wyjściu z walkmana przechodzi na chwile z powrotem na niebieski a potem odrazu na zielony...co zrobić żeby cały czas święciło na niebiesko...

albert51
08-03-2008, 23:01
Podejzewam ze masz nowsze oprogramowanie niz R6BC002 i nie stety w wyzszych wersjach niz to które podaBem wystepuje ten problem Jedyna rada to wgrac to starsze czyli R6BC002 Ja takie mam i nie mam zamiaru aktualizowac bo te nie zmieniajace koloru swiatelka po wyjsciu z walkmana by mnie wkurzaly mam na dzieje ze oto ci chodzilo

Mozesz jeszce dany motyw otworzyc w Themes kreator i zmienic kolor swiatelek
ale watpie czy to pomoze

wojciech91dawid
09-03-2008, 11:31
no niestety i stety mam nowsze...:/ i mnie to bardzo denerwuje jak mi sie to zmienia:/...jedynie w oryginalnym slash menu sie zmienia i pozostaje bo jak już zrobię własne to też zmieni sie po wyjściu z walkmana:/ no nic będę musiał z tym żyć:P

telemah1
14-03-2008, 20:04
kolorki są zależne od motywu - są takie, że ze zmianą koloru tapety animowanej (np Spinnin', strobe) zmieniają kolor diód z boku
Do WALKMANA jest przyporządkowany kolor "pomarańczowy", reszta zależna od motywu (w tym, że dla motywów nieoryginalnych telefon ma standardowe ustawienie na kolor niebieski)
kolory zmieniają się też przy rozmowie przychodzącej - ustawienia dzwonka

ps. motywy wchodzą także z innych modeli (K800, K810, itp ... 320x240) :D

ps2. ustaw sobie motyw "walkman" (mam w tel. z ERY) on ma ustawienie na pomarańczowo, więc nie będzie się zmieniać przy przejściu pomiędzy walkmanem a menu - jeśli nie jest to standardowy temat, to zamieszczę go - wiad. na priv

Jedi0
19-03-2008, 20:37
Siemka. Mam ten sam problem tylko zamiast koloru pomarańczowego mam zielony a ja chce miec niebieski a telefon mam z O2 z UK. Prosze o szybka odp

telemah1
21-03-2008, 09:46
oprócz zabawy z oprogramowaniem spróbuj zmienić motyw, na taki co ma zaprogramowany kolor podświetlenia (w najnowszym Themes Creator możesz sam je ustawiać)

ThemesCreator-v3.19.b6.exe
kod:
http://uploader.pl/?d=CCB584551