View Full Version : Problem z aparatem
stachu1899
10-03-2008, 11:24
Otóz jak kedys robilem zdjecia tymze telefonem, wychodzily naprawde pieknie.
Zdjecia byly ostre, nie rozmazane i bardzo dobre jakosciowo.
Jak robie teraz to poprostu k300i robi lepsze!
Co sie stalo jak to naprawic. Softa mam fabrycznego, z telefonem sie nigdy nie bawilem w software, ani nigdy mi nie upadl zeby sie cos w srodku uszkodzilo.
Da sie to jakos naprawic???
ZjebekPL
10-03-2008, 13:14
Moglbys wgrac stery do aparatu, moze by pomoglo.. ale podkreslam, ze traci sie wtedy gwarancje
stachu1899
10-03-2008, 16:37
Własnie oto chodzi.
Nawet nie wiem jak wgrac.
Mam ziomka co sie na tym zna i by to zrobil napewno no ale strace gwarancje a mam jeszcze 1,5 roku wiec szkoda.
jak nic sie nie dzialo z telefonem to dziwne zeby sie nagle samo zepsulo, nie zmieniales nic w opcjach, moze ostrosc masz zle ustawiona albo co.. :|
ZjebekPL
10-03-2008, 16:48
Nie, to nie wina ostrości raczej.. ale dziwne jest to, ze tak nagle przestal robic dobre zdjecia.. bo u mnie od poczatku aparat juz byl do bani
no wlasnie dziwne ze tak nagle... a co do aparatu ja nie narzekam, to jest aparat w telefonie, czyli zabawka, jak chce sie miec ladne foty to trzeba jakas cyfrowke albo lustrzanke zakupic ;) jak jest jasno to da sie ladna fote czasem pstryknac ;)
stachu1899
10-03-2008, 16:58
Robil naprawde ladne foty w rozdzialkach 2MP a teraz normalnie żal.pl rozpacz.com
sprawdź dwie rzeczy
1.rozmiar zdjęcia (Aparat>Więcej>rozmiar zdjęcia) ustaw na najwiekszy
2.jakość zdjęcia (Aparat>Więcej>Jakość zdjecia ) ustaw na wysoka
MASTER-1
23-04-2008, 08:53
To wina braku optyki:smile3::smile3::smile3::evil:
MASTER-1
24-04-2008, 08:04
Ja oddałem nic nie zrobili po za tym,że trzymali mi telefon dwa tygodnie i grali nowego softa.Wg mnie nie ma sensu oddawać i należy się z tym pogodzić:E:smile3: