PDA

View Full Version : Uwaliłem k800(mruga)

Servis
18-03-2008, 06:23
Witam.mam problem tego typu.Kumpel kupił k800 z playa i dal mi go żebym mu stuningował.Na początek chciałem wgrać mu softa od k810i,wszystko pomyślnie przebiegło ale gdy go włączyłem wyświetlacz mruga na napisie "zaczekaj"(białe tło na przemiennie z "zaczekaj")pasek podochodzi do końca ale nic więcej sie nie dzieje a on nadal mruga.Powróciłem do k800 i Zaktualizowałem go seusem i nic.Może macie jakieś pomysły czy pozostaje mi tylko serwis?pozdro

mateuszlee
18-03-2008, 06:47
Może wgrałeś złego softa, albo customa. Może spróbuj innym programem.

Servis
18-03-2008, 23:12
Już próbowałem wszystkiego,SEUSa,XS++,SEtoola i nic...Dziś go oddałem do serwisu(znają mnie już tam i wiedza ze jak ja sobie z czymś nie poradzę to oni będą mieli dłubaninę;p) a powiedzieli mi ze to jest bardzo dziwne i możliwe ze to jakie fabryczne uszkodzenie.

C.D.
Dziś miałem odebrać telefon jednak powiedzieli mi ze GDFS wywaliło po zmianie softu i telefon będzie dopiero na piątek i koszt to więcej niz 50zl wiec go zabieram...czy jest możliwość wgrania gdfs od innego fona ??

Servis
19-03-2008, 23:16
Proszę pomóżcie mi jakoś :(:(

sokolr
20-03-2008, 10:11
Z tym jest ogromny problem powinno się zrobić sobie kopię GDFS, a mało kto o tym pamięta... Mogę ci podesłać swoją kopię ale chyba niewiele to da :(

Servis
20-03-2008, 14:59
Już w tym momencie jest to obojętne wiec mogę probować wszystkiego.prosiłbym Cie bardzo o podesłanie Twojego GDFSa.tylko czy w moim k800 tez muszę mieć ten sam soft wgrany?Mój adres mail to servis91@o2.pl

kuki
20-03-2008, 21:00
Odrazu mówie że jak wgrasz od innego to uwalasz go na amen.! Każdy fon ma indywidualny GDFS. szkoda że nie zrobiłes kopii.

Servis
21-03-2008, 08:24
Tak tak,dowiedzialem sie przed wgrywaniem z informacji w SEtool'u dlatego dalej nie wgrywalem.no niestety nie zrobilem.coz sprzedam go na czesci. a nowy fonik ktory juz sobie upatrzylem to Giorgio Armani (Samsung P520) :D