View Full Version : Kontrolery bluetooth
Witam,
Nie dzialaja mi kontrolery bluetooth. Mam 3 wbudowane do pupitu, windows media player i jeszcze cos. Wgrywalem programiki do foobara ale tez nie dzialaja. Macie jakies pomysly co moze byc nie tak?
pzdr
moze ci blutu nie działa poprostu ;/
dziala dziala, bo pliki z laptopa spokojnie wysylalem w jedna i w druga strone ;-) chodzi o to, ze jak zaladuje mi sie jakas aplikacja, i polaczy z laptopem, to nie dzialaja zadne komeny, polecenie, nic sie nie dzieje jak klikam na poszczegolne funkcje tych kontrolerow.
W610i_Only
23-05-2008, 20:33
Musisz wgrać je do telefonu przez FARa, ale pełnej ścieżki Ci nie podam... Ja tak wgrywałem skórki do walkmana 2.0. Chyba że znasz ścieżkę wgrania. To wtedy robisz archium ZIP z tymi folderami i wgrywasz przez SETOOLa. Powinno przejść. Bo jak wgrywasz do folderu Inne to zamiast na lewym przycisku pisać "Otwórz" to pokaże się "Wyślij"... Myślę, że pomogłem... A tak w ogóle to jaki masz CID?
A ja właśnie wczoraj zakupiłem laptopa i mam problemy z połączeniem sie przez bluta, normalnie dodaje urządzenie na komórce jak i w komputerze. Lecz przy rejestrowaniu komputera w sieci pojawia sie błąd 734 protokół połączeń PPP został zakończony. Nie mam zainstalowanego żadnego oprogramowania do koma na lapie, może koniecznie musi być?? ja mam tylko pod xp to moglibyście mi podesłać takie na viste. najlepsze jest to ze moja mama ma nokie 6020 i łączy sie bez problemu bez instalowania żadnych oprogramowań.
w pliku gdzie wgrany jest "blutu" masz plik tekstowy ktory modyfikuje sie zgodnie z tym co chcesz robic ja musialem zmodyfikowac go bo nie moglem sie wogule z fonem polaczyc...ale twoj problem jest wogule powarzniejszy podejrzewam ze problem tkwi w sterownikach...
W610i_Only
08-08-2008, 12:14
ReGe, ja połączyłem się przez BT bez potrzeby modyfikacji sterowników.
kozakow, zainstaluj SEPcS (Sony Ericsson Pc Suite), i stery do BT na kompa.
A poza tym, to po co rejestrować komputer w sieci Web?
SEPcS jest dostępne tutaj: http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/103/286/1192973163/Sony%20Ericsson%20PC%20Suite%202.10.46.exe
(wersja dla Visty, 43,6 MB)
batat, pomogło?