View Full Version : problemy z ikonami
Otóż chciałem wgrać nowe ikony (zasięgu baterii itd ) oraz skin walkmana
ale
zrobiłem plik gfx w folderze na karcie pamięci other/gfx wrzuciłem pliki zapisane nazwami w haxie ale restartuje fona i nadal nic się nie zmienia ;/ w czym tkwi problem?
PS. mam wgrany patch sysgfx
Wklej tu tego patcha to ci powiem co robisz źle ;)
http://se-center.pl/download.php?cmd=click&id=240
jest to patch do mojego softu W810 / R4EA031 / sysgfx
a to paczka jaką chcę wgrać
http://www.uploader.pl/?d=7CEA49AB1
W folderze Inny (w pamięci fona) robisz folder GFX i tam wrzucasz ikonki ;)
Jeśli nie bedzie działac to pisz ;)
No niestety te oryginalne ikonki są natrętne i sie zmienić nie chcą ;p
i co teraz?
To zrób na memory stick folder sysgfx i tam wgraj ikoni ;) Jeśli nie pomoże to poszukaj innego patcha ;)
Nazwy ikonek na pewno są pod W810i? pobierz na z topse.ru pod W810i i sprawdź na innych ikonkach lub na innych patchach ;)
nom ale tam trzeba się zarejestrować żeby cokolwiek ściągnąć a coś nie mogę sie tam zarejestrować ;/
edit znaczy dostaję coś takiego i nie wiem co to jest ;p
Отправлен запрос на активацию
Запрос на регистрацию принят.
Администрация сайта требует реальности всех вводимых E-mail адресов. Через 10 минут (возможно и раньше) Вы получите письмо с инструкциями следующего шага. Еще немного, и Вы будете зарегистрированы на сайте. Если в течении этого времени Вы не получили письма с подтверждением, то повторите попытку используя другой E-Mail адрес или обратитесь к администратору сайта.
Внимание! Возможны проблемы с доставкой на E-mail адреса бесплатных почтовых серверов.
Edit:
wiem już na czym polega problem ciągle nie wysyła mi potwierdzenia na skrzynkę ;/
kolejny Edit:
ikonki ruszyły po wgraniu od nowa softa patcha i karty pamięci pliku ;d
ale sam motyw rzeczywiście nie jest pod w810i tylko pod k750i ;p część ikon jest przestawiona lub ma inne nazwy
a jeszcze pytanie czy w identyczny sposób i miejsce wstawiamy skin do walkmana?
rawilson
20-03-2008, 11:36
tak