View Full Version : K510i nie włacza sie a wyślietlacz miga na biało
maciekjanas18
21-03-2008, 09:05
Witam! Mam dość dziwny problem. Gdy zainstalowalem aplikacje BT info nagle telefon sie wyłaczyl i wysiwtlacz zacząl migac, wyciagnąlem wiec baterie potem włożeylem na nowo ale od tego czasu telefon sie juz nie włacza. Nie wiem co mozna zrobic moze wgrac nowe oprogramowaniue SEUSEM tylko ze to telefon z Ograne to chyba mogą byc jakies komplikacje. JAk wiecie co zrobic to pomórzcie z góry thx
seusem nie tracisz gwarancji a softa ci nie zmieni tylko zaktualizuje wiec do roboty ;>
a mi się zawiesił wyłożyłam baterie a gdy włączam telefon miga na biało :/ co robić pomóżcie nie pomaga podłączenie tel. pod kabel USB odpiszcie na e mail: pa_ba@wp.pl z góry dziękuje serdecznie bo nie mam kasy na nowy telefon a jest mi on potrzebny.
maciek1995mac
23-05-2008, 11:41
zostaw go na noc wlonczonego to sie da bo masz cala pamiec zapelniona jak jusz sie wlonczy to usuni to co ci nie potrzebne i bendzie chodzil normalnie:-)
ja już prubowałem tak jak radzi maciek i nic to nie dało. Jeśli masz gwarancje to go oddaj i po 2 tygodniach będzie działał jak nowy. Jest małe ale tracisz wszystko co miałaś :(
misiek111
24-05-2008, 21:16
czy tylko ja zauważyłem, że można mieć 100% pamięci zapełnionej, a telefon będzie śmigał jak nowy??
tu chodzi o to ile masz aplikacji zainstalowanych i chwilowego kaprysu telefonu :p
czasem będzie normalny przy 6MB gier & aplikacji, a czasem przy 4 będzie mulił ;/
radzę utrzymywać poziom 3 MB zapełnionych aplikacjami :p
potwierdzeniem tej tezy jest to, że jak podepniemy tel. do komputera, to pisze, że całkowita pamięć telefonu to 28 MB - to , ile mamy zainstalowane, więc ta różnica jest jakby sprowadzana może do pamięci operacyjnej?
to prawda tel może być zapełniony ale nie zawsze pomaga włożenie do niego kabla i podłączenie go do komputera ja tak miałem i komp go NIE wykrywał
misiek111
25-05-2008, 18:31
to prawda tel może być zapełniony ale nie zawsze pomaga włożenie do niego kabla i podłączenie go do komputera ja tak miałem i komp go NIE wykrywał
czytanie ze zrozumieniem- ja piszę od czego się zawiesza, a nie jak go odwiesić :smile3:
gaucho94
29-05-2008, 20:55
Cześć właśnie niedawno zdarzyło mi sie to samo. Mi się wydaje że to jest uszkodzony soft. Oddałem do naprawy i zapłaciłem 60 zł
http://se-center.info/showthread.php?t=68168
Ja mam ten sam problem co maciekjanas18 i zara zaczynam sprawdzać wasze metody
harasz18
12-08-2008, 19:04
A jak wgraliście nowego softa mieliście wszystkie stare nr. na tel bo ja mam taki sam problem włączam telefon a on mi miga na biało. a chce mieć wszystkie nr z tego tel czy jest jakaś możliwość ich odzyskania?? proszę o szybko odp na moje gg 251692 lub na tym forum z góry dzięki