View Full Version : Jakiego mam Cid'a
pawllo12
21-03-2008, 12:50
Hmmm... Przeczytałem dział Tunning od A do Z, lecz mam problem ze sprawdzeniem Cid'a. Mam K550i. Ściągnąłem tak jak napisał Rawlinson "DaVinci". Program mam po Angielsku. Kompletnie nie moge się w tym programie połapać. Czy ktoś w tym temacie lub przez PW mógłby mi przesłać instrukcje jak dokładnie się obsługuje ten program. Pozdrawiam.
Rafaldz14
21-03-2008, 12:55
A jak dasz *>*<<*<* (<>lewo, prawo joyem) i pozniej wybierasz info o uslugach bastepnie inform o oprogram. To co ci pisze wtedy??
pawllo12
21-03-2008, 12:57
A jak dasz *>*<<*<* (<>lewo, prawo joyem) i pozniej wybierasz info o uslugach bastepnie inform o oprogram. To co ci pisze wtedy??
Ja joysticka nie mam w telefonie... Wyraźnie jest napisane że do takich telefonów powinno się używać DaVinci...
Rafaldz14
21-03-2008, 13:04
wiec co ci pisze w davinci
Zainstaluj setool i zidentyfikuj nim telefon. (Joystik to to samo co klawisze nawigacyjne.. I tak na nic sie zda bo ten sposób działa dla kd750w800)
pawllo12
21-03-2008, 13:08
Chyba napisałem że wogóle nie rozumiem tego programu! Przeczytałem jakiś teraz temat o Cid w W800i, tam pisze żeby najpierw włączyć Read Cid/Test Cable no to włączam, później "przytrzymaj "C" przytrzymuje, podpinam fona do kabla; puszczam "C" a na DaVinci cały czas 0%
DDR! A skąd moge pobrać tego SeTool'a?
USB Flash masz? ;]
Nie pytaj skąd bo dostaniesz warna.
Wszystko masz na forum - zamykam.