View Full Version : Czy to "buczenie" jest u każdego?
To co powyżej, czy wszyscy macie to buczenie, które już było poruszane na tym forum?? Chodzi mi tutaj szczególnie o użytkowników PLAY!!
Play nie ma nic do tego. Przy buczeniu telefonu potrzebna jest wymiana albo glosnika albo srodkowego panelu. SE zdaje sobie sprawe z tej usterki i realizuje naprawy w ramach gwaracji.
A czy to jest u każdego??
Nie, nie u kazdego, ale usterka nie jest kwestia softu w telefonie, nie jest wiec zalezna od tego u jakiego operatora kupiles telefon
A wiesz jak włączyć kamerke z przodu (pisałem już w temacie niżej ale nikt nie odpowiedział)??
Nie na temat ale niech Ci bedzie
Kamerka jest do polaczen wideo - tylko i wylacznie. Mozesz ja wtedy uruchomic w menu (polaczenie wideo) - zdjec nia nie zrobisz
ale czy mogę włączyć żeby się przejżeć chociarz?? To moje ostatnie pytanie prosze !!
Mozesz ja wtedy uruchomic w menu (polaczenie wideo) - zdjec nia nie zrobisz
Tu kolezanka podła Ci sposob na uruchomienie kamerki.... Menu/Połączenie wideo...
wy w ogóle wiecie jaki to model? Nie wiem czy będzie taka opcja bo jak wszedłem na sonyericsson.com i wziąłem mój model do wypróbowania (czyli wirtualny telefon) to w menu nie było tej opcji. Ale może to zablokowali w tym wirtualnym fonie!!??
Czy Ty probujesz sie przejrzec w wirtualnym telefonie??
nie ale w niektórych modelach była ta opcja a u mnie na jej miejscu jest radio, a zresztą zobacz sama na sonyericsson.com
DJ_rudi22
28-03-2008, 17:46
A nie możesz poszukać w telefonie? Wchodzisz menu>organizator>połączenie wideo i się przeglądasz do woli :D