View Full Version : d¼wiêk przestrzenny K800i
Junior21
21-03-2008, 18:33
Witam mam tel od tygodnia i nieardzo jeszcze go znam bo niepowiem trudniejszy w obs³udze ni¿ nokia :] natrafi³em pewnegorazu na funkcje "d¼wiek przestrzenny" i niewiem gdzie tej opcji ponownie szukac ¿eby ja w³±czyæ )bo podobno k800i ma dwa g³osniczki czyli mo¿na sobie sterejo zrobic) :D szukalem w insrukcji i niemoge znale¼æ pomo¿ecie mi do tego doj¶c?
Lord Tomasz
21-03-2008, 19:51
Niestety ¼le s³ysza³e¶. K800 ma jeden g³o¶nik, a d¼wiêk przestrzenny jest funkcj± do s³uchawek. Znajdziesz to w Menu-->Odtwarzacz muzyki-->podczas odtwarzania utworu we¼ Wiêcej--> Ustawienia--> D¿wiêk przestrz. I tam masz. Mam nadziejê, ¿e pomoglem.
probowalem na glosniku na sluchawkach wlaczylem dzwiek przeztrz. ale ciagle to samo to do czego to sluzy?
muj k800i ma dwa g³osniki rozkreca³em i ma nawet hyper bass ;) ale z cid 52 red nie mozna robic eromu psuje tel i serwis tez nic ktos pomoze?
prosze moderatora o nie usuwanie mojego postu jesli cos zle zrobi³em to przepraszam
[raw] twoje posty scalam.
Lord Tomasz
22-03-2008, 01:35
Po pierwsze nie pisze siêdwóch postów pod sob±.
Po drugie i tak ci nie uwierze, ¿e k800 ma dwa g³o¶niki, bo nie ma, bo sam mam k800.
Miak10. W³±cz muszykê, i podczas s³uchania jej na s³uchawkach prze³±cz ze zwyk³ego na przestrzenny. Kiedys te¿ my¶la³em, ¿e to nic nie daje.
Junior21
22-03-2008, 11:14
dziêki za info teraz ju¿ wiem ;) niewiem czy uwas na forum daje sie jakie¶ "+" za pomoc ;) jeszcze raz dziekujê ;)
juz wiem z dzwiekiem przezstrennym odtwarza jakby echo juz wiem dzieki.;)
kijanek13
25-06-2008, 21:31
Niestety ¼le s³ysza³e¶. K800 ma jeden g³o¶nik, a d¼wiêk przestrzenny jest funkcj± do s³uchawek. Znajdziesz to w Menu-->Odtwarzacz muzyki-->podczas odtwarzania utworu we¼ Wiêcej--> Ustawienia--> D¿wiêk przestrz. I tam masz. Mam nadziejê, ¿e pomoglem.
dziêki mi tesh pomog³e¶
stawim ci :piwo:
przemo5936
26-06-2008, 15:55
k800 ma jeden g³o¶nik. NIE MA STEREO