View Full Version : Spolszczenie
Siemka kupilem sobie SE W580 w ang i nie mam polskiego menu mogl by ktos poteslac spolsczenie do tego tela?
rawilson
24-03-2008, 11:31
najlepiej wgraj czystego softa - iprotebe.cz - cent_europe szukaj - informacji jak to wgrac szukaj w tuningu ;)
No mam nadzieje ze sobie poradze Dzieki
Wgralem tego softa z tej strony co podales ale wyskakuje mi blad moge prosic o innego ?
wojciech91dawid
24-03-2008, 15:08
nie powinno być żadnego błędu.a właściwie co Ci wyskakuje??
Telefo juz dziala poprostu zle wgralem pliki kostumizacji
wojciech91dawid
24-03-2008, 16:19
to temat do zamknięcia...tylko pamiętaj by nie pisać 2 postów jeden pod drugim...PzDr
a jak sie wgra tego softa to gwarancjia jest nieważna??
Jesli wprowadza sie modyfikacje w sofcie to traci sie gwrancje.
lipa bo sie troszke boje o phonika :( i niewiem czy zaryzykować
Stronka sie chrzani jak chce sie zalogować i mi wyskakuje coś takiego Účet není aktivní
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iprotebe/public_html/auth.php:32) in /home/iprotebe/public_html/auth.php on line 54
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iprotebe/public_html/auth.php:32) in /home/iprotebe/public_html/auth.php on line 55
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iprotebe/public_html/auth.php:32) in /home/iprotebe/public_html/auth.php on line 56
Prosze o pomoc
Wiekszosc aktywnych uzytkownikow forum ma zmienione softy w telefonie. Jesli bedziesz robcic wszystko zgdnie z instrukcja nic sie nie stanie. Gorzej jak pozniej nastapi jakies uszkodzenie mechaniczne , wtedy masz problem.