PDA

View Full Version : Problem z włączeniem telefonu w850i

karl88
25-03-2008, 21:15
mam taki problem od pewnego czasu jak wyłanczam telefon i chce go spowrotem włączyć to sie dzieje tak jak by sie chciał załaczyc ale sie nie załancza i ciągle mi mruga wyświetlacz na biało tylko ze jakiś czas odczekam i mi sie załączy sam jak grałem zaś sam mi sie wyłączył i teraz mi sie nie chce włączyć wo gule nawet jak odczekałem jakiś czas tylko ciągle migał wyświetlacz a dzisaj mi sie stało tak ze wo gule już nie miga wyswietlacz i nie mogę przez to naładować baterii a sie powinien sam włączyć telefon jak sie zaczyna ładować baterie nawet jak jest rozładowana a u mnie nic cały czas wyłączony telefon i to nie jest to napewno przez baterie mi sie wydaje ze oprogramowanie a waszym zadaniem

tajger
25-03-2008, 21:22
Tak zapewne soft padł jeśli masz na gwarancji to oddaj
ja tak miałem 2 razy ze swoim ale teraz jak padnie soft sam naprawiam
jak nie masz na gwarancji to możesz sie bawić w naprawianie ;p

karl88
25-03-2008, 21:36
nie mam na gwarancji a ten soft jak wgrywaleś jeżeli ci sie sam telefon nie mógł włączyć i skat go miałeś z tego forum czy znalazłeś gdzieś indziej w sieci

Kreciu
05-04-2008, 01:59
Mam ten sam problem. Wyświetlacz miga mi na biało z tymże niestety nie chce sie włączyć. Ale z kolei mi sie wydaje ze to moze być coś z taśmą LCD. Co o tym sądzicie ? Pomocy !

piterei
28-05-2008, 17:26
Troche stary temat , no ale odswierze go troche , ja jestem pewny ze to tasma LCD , przynajmniej u mnie , wgrywalem softa 5 razy i nic , wiec to musi byc tasma , zakladalem watek o tym no i sie dowiedzialem ze albo tasma albo LCD , wiec jesli soft nie pomorze u was , to albo tasma albo LCD i bedzie gitara , osobiscie licytuje W910i.