View Full Version : Jaki telefon do 750zł
Na początku chciałem się przywitać:) W najbliższym czasie chciałem zmienić telefon. Jaki polecacie telefon do 750zł (to górna granica)? Głównie zależy mi na dobrej muzyce, żeby fonik dobrze grał xD xP Nie zaszkodzi jakby miał dosyć dobry aparacik z lampą (nie jest najwazniejsze)Myślałem nad Sliderem ale w ostateczności nie musi być xP Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
cos z serii W. Musi byc duzy, czy moze byc mały? Ja bym sie zastanawial nad W850, W580, W610 czy W660.
ja ci polecam k810i lub w880
ja powiem że mam w610i i jestem dość zaskoczony że za taką cenę, jest tak dobry ten telefon:) budowe slideru, odradzam, już 2 moich koleżków ma z tym problemy, już lepszy otwierany :) ale zastanawiałem się również nad telefonem lg shine, też dobry telefon :)
ja ci polecam k810i lub w880
moze jakies argumenty? Jak nie, to prosze nie spamowac.
A, i autor chciał coś, co dobrze gra, a aparacik nie jest najważniejszy, wiec raczej seria K odpada..
Dzięki za te informacje :) Najbardziej mi się podoba W850i tylko właśnie nie wiem jak u niego jest z muzyką , czy jest wart takich pieniędzy :P:) Jakbyście mogli jeszcze coś powiedzieć właśnie o tym modelu. Jak z tymi szynami ?? Czy nie rysują się lub jakoś nie łamią klawiszy, bo słyszałem, że w W580i tak sie zdarzało?? Jeszcze mi się podoba to ze tu jest duży wyświetlacz xP
Pozdrawiam
Tak jak powiedział Kavior aparat nie jest najważniejszy, bardziej zależy na muzyce xD
tez polecam w880i ale jak bys poczekal i troche uzbierasz kasy dotad az wyjdzie w890i;):)
Już na allegro jest parę sztuk, ale zdecydowanie za drogie :D A może poczekać aż stanieje W910i ?? Co o tym modelu powiecie ??:D bo też mi się bardzo podoba :D tylko jak na razie jest troszkę drogi może któryś z was sie orientuje jak spadają cenki tych telefonów xD Jak myślicie spadła by cena W910i do tych 750 zł w 1 miesiąc?? jest to realne
maxior1908
02-04-2008, 09:36
elo dodasz 50 dych i masz nuwka SE k800i pozdro
maxior1908
02-04-2008, 09:37
tez mozesz w810i
maxior1908
02-04-2008, 09:40
lg shine nie polecam siostra ma i szybko szie psuje jesli z dlugo go urzywasz to sie wylacza
MASTER-1
05-04-2008, 20:55
W880i
Sebekskc
05-04-2008, 21:02
za 750zl już można dostać W910i ;) ma żyroskop, walkmana 3.0, aparat 2.0mpx, i jest slider 'em ;) Świetny telefon do tego shake control fajny bajerek ;)
a co to jest ten żyroskop ??:E bo wstyd sie przyznać, ale nie wiem co to :E:E Sorka za takie pytania ale jestem zielony w tym :E Co on daje, jaka jest jego funkcja w telefonie :E
Lukaszj0
07-04-2008, 15:25
żyroskop to np. Masz taka tapetę ze słońcem i jak telefon ruszysz w prawo to to słoneczko idzie w prawo :)
aaa:D a to taki bajer. no no muszę przyznać, że fajne :D Chyba się zdecyduje na W910i tylko czy on lepiej gra od W850i ?? bo to mnie najbardziej interesuje :)