PDA

View Full Version : wgrywanie aplikacji

kopersuperhero
31-03-2008, 00:41
czy moze mi ktos powiedziec jak mozna wgrac przez kabel jakies gry, aplikacje? przy przegladaniu zawartosci telefonu sa foldery z muzyka, zdjeciami, zapisanymi www, ale nie widze zadnego folderu do ktorego mozna wrzucic jave.

Kwiolek
31-03-2008, 16:29
Siema!!
Chyba tylko ja i ty mamy aktualnie ten telefon bo nikt nie pisze od dłuższego czasu na forum tego telefonu!!
Więc te gry wgrywasz w folder INNE, a potem instalujesz już przez fona!! Jeżeli masz kartę pamięci gra zapisze ci się na niej, ale potem możesz spokojnie ją przenieść na telefon jak chcesz!!
!!POZDRO!!

kopersuperhero
31-03-2008, 18:30
dzieki wielkie, juz sobie poradzilem, gry mozna wgrac do dowolnego folderu ;) troche dziwne dla mnie to rozwiazanie, z ta instalacja gier, ale spoko. a na forum mysle ze niedlugo bedzie wiecej pisac o k530i z powodu takiego ze w play jest. swoja droga zawsze bylem zwolennikiem nokii ale k530i jest zajebistym telefonem. pozdro.

Kwiolek
01-04-2008, 14:31
No ja mam właśnie w PLAY,u i jest zajefajnie!!

kijanek13
22-04-2008, 19:05
ale i tak k800i jest najlepszy :):):):):P:P:P

AIberto
23-04-2008, 11:09
najwygodniej założyć sobie na karcie nowy folder - ja go nazwałem po prostu "instalki" i tam wrztucać co trzeba

całe szczęście że w standardzie dają ten kabelek do transmisji danych

aha - w chwili obecnej w pleju nie dają już "karcioch pamięcioch" w standardzie, jeszcze miesiąc temu dostałem do k530 1 gb, a teraz samemu musiałbym dokupić