PDA

View Full Version : Pytania (budzik i rozdz. gier java)

Pazuzu
31-03-2008, 19:15
Witam
1. W telefonie jest funkcja drzemki jednak nie moge nigdzie zmienic czasu po jakim budzik znowu ma zadzwonic. Obecnie jest 9 min, i wolalbym zeby juz bylo 5 albo 10.

2. Czasami zdarzy mi sie wgrac gre jave w mniejszej rozdz, cos tam w opcjach mozna zmieniac, jednak chcialem zeby gra byla sztucznie interpolowana do wyzszej rozdzielczosci lub chociaz rozdziagniete ( kwadraty bym przezyl)

k00nrad
06-04-2008, 09:56
1. Napisałeś że zamiast 9 minut wolałbys 10 albo 5. No tutaj nie masz wyboru.
2. Ekran aplikacji możesz powiększyć max do 176/220 Ale nie wiem czy jest na to narzekać bo jest duzo gier w rozdziałce 240/320.

telemah1
09-06-2008, 12:29
Czasami zdarzy mi sie wgrac gre jave w mniejszej rozdz, cos tam w opcjach mozna zmieniac, jednak chcialem zeby gra byla sztucznie interpolowana do wyzszej rozdzielczosci lub chociaz rozdziagniete

jedynie możesz zmienić rozmiar wyświetlania gry/aplikacji (tzn. "przyciąć" ekran Twojego wyświetlacza do podanej w wybranej opcji rozdzielczości - reszta - będzie to czarne obramowanie wyświetlanego obrazu)
poza tym na forum masz tyle gier na 240x320, że nie ma sensu chyba ściągać na mniejszą rozdzielczość