View Full Version : [k800i] klapka aparatu + joystick.
Witam serdecznie!
Ile kosztuje w serwisie (albo tam komisie ;) wymiana obudowy k800i? W przypadku rozluzowania zaslony obiektywu - rozumiem, ze wymiana obudowy zalatwia sprawe? Oczywiscie chodzi mi o koszt oryginalnej obudowy, a nie jakiejs podroby. Ile kosztuje wymiana Joysticka w k800i? Wiem, ze w poprzednich SE czesto nawalaly, wiec i tutaj przygotowuje sie na wymiane. Pozdrawiam, suptaz.
szczerze mówiąc to nie wiem, ale mnie to też by interesowało....
z tego co wiem, to wymiana obudowy na oryginalna w autoryzowanym serwisie se kosztuje 150zl, lacznie z klawiatura, co do wymiany joya to nie wiem gdyz to mozna zrobic w ramach gwarancji oczywiscie jezeli takowa sie posiada. Jezeli ktos potrzebuje liste autoryzowanych serwisow to moge opublikowac, gdyz dzisiaj dostalem ją z centrum SE, bo tez interesowala mnie wymiana obudowy :)
Lista autoryzowanych serwisow jest dostepna na stronie SE - nie ma potrzeby jej powielania.
Jeszcze jedno pytanie. Czy ta szybka, ktora chroni obiektyw po otwarciu klapki jest czescia obudowy? Czy jak sie porysuje to wymiana obudowy nie zalatwi sprawi?
nie ma zadnej szybki chroniacej obiektyw, szybka=obiektyw i na allegro kosztuje 35-50zl
http://allegro.pl/item334582622_czarny_crystal_case_se_k800i_rubber_ effect_krk.html
A jak sie cos takiego sprawuje?
niestety nie mam pojecia ;/
Gawronix
09-04-2008, 20:29
ja mam pojecie kupilem crystal key i szmelec porysowal mi wyswietlacz teraz chodze bez tego i jest lepiej, zreszta teraz uwazam ze jak sie szanuje telefon to zadnych pokrowcow nie trzeba :)