PDA

View Full Version : "Operacja nie powiodła się" , czyli jak w końcu sobie z tym poradzić + kilka pytań:)

polarmis
04-04-2008, 20:42
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że użyłem opcji szukaj, przejrzałem tematy, ale w końcu nie znalazłem odpowiedzi na to jak poradzić sobie z awarią (jeśli jest to możliwe) bez odwiedziń serwisu, albo reinstalki softu. Problem jest taki:

Przerzucałem pliki na koma i po uprzednim wyłaczeniu podlączonych urządzeń odłączyłem kabel USB. Ku mojemu zdziwieniu telefon nie zareagował, więc ponownie go podłączyłem i (znowu uzywając bezpiecznego usuwania sprzętu) niezwłocznie go odłączyłem. Niestety operacja, mimo że z początku wydawała się na udaną, zaowocowała niemoznoscią otwierania aplikacji i gier tudzież ich instalowania. Przy każdej próbie takiego działania pojawiał się komunikat, który dumnie tkwi w tytule tego tematu - " Operacja nie powiodła się".

I teraz pytanka:
Co z tym kurde zrobić? xD
Czy w przypadku oddawania do serwisu, gdybym usunął dodane Flash Themes to zauważono by to i odmówiono naprawy z tytułu gwarancji?
I czy ktoś zna adresy ew. stronkę z adresami serwisów SE?

Telefon W610i :)
Liczę na Waszą pomoc Drodzy Forumowicze :)

tim111
04-04-2008, 21:12
A próbowałeś SEUSem?? Powinno pomóc ;) A co do gwarancji to mogą uznać to zależy od tego czy sprawdzą logi :)

polarmis
04-04-2008, 21:59
Jestem trochę zielony, ale w SEUSie mi pisze, że oprogramowanie jest aktualne i aktualizacja jest niedostępna :p

lampard8
04-04-2008, 22:03
SEUS tutaj nic nie pomoże...

Musisz wgrać od nowa soft.. wiążę się to z utratą gwarancji... Wszystko w Tunning ;)

tim111
04-04-2008, 22:28
Ale przcież on teoretycznie już stracił gwarancje dogrywając flash menu gdybym usunął dodane Flash Themes

Czyli polarmis możesz teraz wgrać od nowa softa lub zaryzykować i oddać na gwarancję ;)

polarmis
15-04-2008, 18:21
Sprawa rozwiązana :) Usunąłem Flasz Themy i oddałem na gwarancji. Po tygodniu zwrócili mi z przeinstalowanym softem, z uzasadnieniem, że na komórce był wirus :).

granda
30-04-2008, 19:34
a jesli mam cid53 i w serwisie mowia ze nie ma do niego jeszcze flashy?
znalazlem to : http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=17857
Niewiem,moze cos to pomoc?

pieknusi
07-06-2008, 16:08
Mam dokładnie ten sam problem:( Nawet aktualizacja nie pomogła... Oddaje do Serwisu...