PDA

View Full Version : Problem z aplikacjami

maciek12
04-04-2008, 22:06
Witam otóż mam problem z aplikacjami i grami. Od kilku dni niektóre programy i gry są porpzdzielane na kilka plikó. Nie można ich usunąc. Nie wszystkie działają. No i jak się ich pozbyc lub przywrócic do pierwotnego stanu?:(

PS. Chyba był już taki temat ale zlaleźc nie mogłem.

agmar50
05-04-2008, 13:17
Jeżeli z poziomu telefonu nie można ich usunąć to zalecałbym pozbyć się ich programem, np xs++. Ścieżka do plików java w telefonie to tpa/preset/system/ams. Są tam zapisane wszystkie aplikacje i gry które masz na telefonie. Jedna gra/aplikacja może mieć 2 lub nawet 3 pliki, najlepiej usunąć wszystkie (każdy plik jest nazwany tak jak gra lub aplikacja, więc nie powinieneś mieć wątpliwości co usuwasz). Nie zdarzyła mi się jeszcze taka sytuacja, ale ja właśnie tak bym zrobił :) ewentualnie możesz poczekać jakiś czas, może samo się naprawi (chociaż wątpię).

maciek12
05-04-2008, 15:26
Dzięki wielkie tylko, że już wcześniej próbowałem podłączyc telefon tym programem, lecz nie udawało mi się. Może ktoś mi dokładniej opiac to procedurę?:)

Mleq
05-04-2008, 15:28
http://se-center.info/showthread.php?t=45276

maciek12
06-04-2008, 22:56
Wielkie dzięki za pomoc wreszcie rozwiązałem problem połoączeniem do XS++. Zainstalowałem seusa i uaktualniłem oprogramowanie, a nasępnie zmieniłem softa na w610. Przy okazji wszystkie gry mi się pokasowały, aleprzynajmniej nie mamjuż tego błedu. xD