PDA

View Full Version : Problem z poke_red_PL

Endrju971
07-04-2008, 14:43
Chlopacy pomozcie, mam problem z pokemonami (:>), sciagnalem sobie pokemon_red_pl, zainstalowalem, wlaczylem i wszystko pieknie dziala, na poczatku nie dzialal mi save ale wykombinowalem i gra mi sie save'uje po nacisnieciu Wiecej->Suspend, i po kilkudziesieciu minutach grania w poki gra mi sie wiesza, na ekranie pojawiaja sie literki, zamazuja sie napisy itp, jednym slowem nie da sie normalnie grac, nie mam pomyslu na naprawe tego i prosze was o pomoc,wiem ze jest niepoprawna nazwa tematu ale nie mam pomyslu na inna xD Z gory dziekuje za pomoc :]

pawllo12
07-04-2008, 15:01
Chlopacy pomozcie, mam problem z pokemonami (:>), sciagnalem sobie pokemon_red_pl, zainstalowalem, wlaczylem i wszystko pieknie dziala, na poczatku nie dzialal mi save ale wykombinowalem i gra mi sie save'uje po nacisnieciu Wiecej->Suspend, i po kilkudziesieciu minutach grania w poki gra mi sie wiesza, na ekranie pojawiaja sie literki, zamazuja sie napisy itp, jednym slowem nie da sie normalnie grac, nie mam pomyslu na naprawe tego i prosze was o pomoc,wiem ze jest niepoprawna nazwa tematu ale nie mam pomyslu na inna xD Z gory dziekuje za pomoc :]

Nie dawaj suspend tylko Unload Card. Z tymi literkami to nie wiem co poradzić bo sam to miałem i nie udało mi się naprawić. Wychodziłem z gry i wczytywałem Save grałem normalnie.

Endrju971
07-04-2008, 20:24
lol, jak daje start->save->unload cart to mi sie nie save'uje :o

Soft
08-04-2008, 09:56
ja bralem w grze save :D

pawllo12
08-04-2008, 10:24
lol, jak daje start->save->unload cart to mi sie nie save'uje :o

Masz pecha, u mnie się zapisuje tak jak na moim drugim telefonie i u kumpli...

Amadiqd
13-04-2008, 21:27
bierzesz start Save a potem wyłączasz normalnie grę i powinno się zapisać

olszak95
14-06-2008, 15:42
A ja niewiem jak gre wczytac powie ktos mi

karuzel
09-08-2008, 00:47
a ja mam z kolei taki problem ze zawiesza mi sie co chwile gra na moim se k800i i w ogole grac sie nie da :(