PDA

View Full Version : SE K310i@W200i nie włącza się

jack78
08-04-2008, 16:50
Więc tak,wgrywałem patcha na normalne ściszanie,strasznie długo to się ciągnęło więc przerwałem i odłączyłem usb od telefonu. Telefon nie chciał się włączyć i postanowiłem że wgram softa od nowa (od SE W200i) wszystko bez problemu się wgrało tylko jak włączałem na ekranie pojawił się napis ,,zaczekaj" czekałem potem fon mi się wyłącza a następnie włącza i tak w kółko potem znów pojawił się napis ,,zaczekaj" i nic.Chciałem przywrócić soft od SE K310i (z CDA Plusa) dobrze wszystko poszło ale dalej mi się wyłączał, znowu chciałem wgrać soft od SE W200i ale wyskakuje jakiś błąd i telefon mi się nie chce włączyć.Czy da się jakoś to naprawić? PS Ile będzie kosztować w serwisie taka naprawa ?
:(

berek91
14-05-2008, 18:03
Miałem na swoim telefonie to samo.
Jeżeli podczas wgrywania pliku *.fbn wyskoczy ci error (executing fs loader bedzie sie przeciagac) musisz to przeczekac, potem wgrac pliki main.
Jeżeli tak zrobisz, to telefon się nie włączy, ale gdy zaczniesz od nowa wgrywac CDA i misc, to powinno załapać. Miałem tą samą sytuację i zadziałało.
Pamiętaj tylko, żeby zawsze odczekać flashowanie do końca i całkowicie wgrywać soft.