View Full Version : problem odnośnie gier i folderu programy
mikolajec
08-04-2008, 17:21
Witam,mam se k800i,od pewnego czasu nie mogę wejść do folderu "gry" i "programy".Wyskakuje mi "operacja się nie powiodła".Co mam zrobić??
Grosik18
08-04-2008, 18:09
a grzebales cos w farze??
To przez nadmiar gier...
Pomoże jedynie wgranie softu od nowa... Wszystko w Tunning ;)
ps. tracisz gwarancje
przez nadmiar.....???? a ile gier maxymalnie można wgrać???? bo jutro kupuję kartę pamięci i ściągnełem już ze 100 gier i mam zamiar wgrać je na kartę i włożyć do fona....ale po przeczytaniu tego się boję czy coś się nie zrypie.....a ile gier maxymalnie można wgrać????
To chodzi o to, że jak cały czas grasz to telefon po prostu nie wyrabia... dlatego taki błąd..
ChemikDBC
09-04-2008, 16:10
Nie, próbowałeś coś zmieniać w sofcie ? Lub wgrać skórkę do KD playera metodą kopiuj wklej ? Bo wtedy softa zwalasz. Musisz wgrać flashować tel. Tylko nie rób SEUS'em bo wgra ci CID'a 53 a z niego ściągnięcie simlocka to 130-150 zł.
To chodzi o to, że jak cały czas grasz to telefon po prostu nie wyrabia... dlatego taki błąd..
czyli mogę wgrać nawet 100gier i nic mu nie będzie....???
a ile maxymalnie czasu można grać??? bo ja się wybieram na wycieczkę i będę jechał 6 godzin autobusem, i te gry naściągałem po to żeby cały czas grać....czyli jak przez całe 6 godzin będę grał to fon się zrypie???? a ile maxymalnie czasu można grać???
ChemikDBC
09-04-2008, 17:25
Możesz grać nawet i 200 lat. O ile wytrzyma ci tel.
Prawdopodobnie zyebało się w telefonie. Otóż mi też się tak zrąbało, i nie pomogło flashowanie, aktualizacja seusem nic. Nadal tak mam, i już będę miał :/
Możesz grać nawet i 200 lat. O ile wytrzyma ci tel.
właśnie.....ale pytanie ile wytrzyma...????
ChemikDBC
10-04-2008, 10:14
To wszystko zależy od tego, czy formatowałeś baterię, czy naładujesz ją na 100%, czy będziesz miał jasność na 50 cz 100% i czy będziesz używał dźwięków w grze.