PDA

View Full Version : problem z połączeniem USB

BDG1920
09-04-2008, 14:29
siema, jestem tu pierwszy raz , wiec jakby temat byl to nie jedzcie po mnie tak za bardzo,hehe:)

no wiec po pol roku uzytkowania k510i nagle pojawil sie problem z polaczeniem z usb,po podlaczeniu tel do kabla,ktory jest podlaczony do kompa piewszy raz od kupna tel pojawil sie komunikat na monitorze:

"nie rozpoznano urzadzenia usb,jedno z urzadzen usb podlaczonych do komputera ma awarie ,ale system nie moze go rozpoznac"

po czym wchodze w ten komunikat i jest napisane ze lokalizacja-nieznane urzazenie.

czyli jednym slowem nie czyta mi tel w kompie

wie ktos jak mozna na to zaradzic???? jakby co to sciagam od nowa pc suite manager i instaluje ejszcze raz ale nie wiem czy to cos da,bo nie wiem czy problem tkwi w kompie, telefonie a moze w kablu

z gory dzieki za pomoc!!!!!

qwerasdf
09-04-2008, 15:21
aktualizacja seusem

BDG1920
09-04-2008, 15:51
dzieki, a masz moze dzialajacy link do seusa??wszedzie szukam ale linki nie dzialaja..

misiek111
12-04-2008, 19:03
jest też opcja, że któryś z ząbków w styku się wygiął, albo wypadł. ja mam jeden poluzowany i czasami też nie czyta telefonu

Miszel18
14-04-2008, 14:16
Masz problem z kablem lub zloczem. A sterowniki powinienes miec z plyta ktora powinienes dostac ze telem.