View Full Version : Telefon sam się wyłącza
Po zablokowaniu klawiszy odłożyłem tel na bok jak chciałem go odblokować to się okazało że telefon jest wyłączony i tak już się to powtórzyło kilka razy w ciągu 2 dni.
Może ktoś miał podobny problem i wie dlaczego się tak dzieje?
fajnamysza83
10-04-2008, 07:49
Hm mi się czasami wiesza tak że muszę baterie wyciągnąć bo inaczej nie da się go wyłączyć. Może mamy jakieś błędy w oprogramowaniach??
Nic nowego. Cały czs jest to soft :/. Mi sie restartuje co jakiś czas przy słuchaniu muzzy (r1ea031) ale może nowy soft r1ea037 ma to juz zlikwidowane ;)...
bleh, mam dokładnie to samo, dobrze wiedzieć, że to wina softu bo chciałem już do serwisu biec, żeby coś z tym zrobili ;/ ...bym sie wygłupił tylko.
No ale ciekawe kiedy ten nowy soft bedzię w erze dostępny, bo narazie sie doczekać nie mogę...
fajnamysza83
14-04-2008, 06:22
Aaa soft i soft a ja cholercia nie wiem jak go samemu zmienić. Czy jest tu jakiś mężczyzna ze śląska chętny do pomocy?? :D
albo SEUSem, albo BOX + SETOOL. Ta pierwsza opcja - darmowa. Druga - w komisie ok. 60 zł, jak chcesz samemu kupic - około 600 zł.
fajnamysza83
14-04-2008, 19:38
Kavior ale ja mi się nie chce ściągnąć tym SEUSem bo jakiś błąd wyskoczył :/
To zainstaluj go jeszcze raz... (lub restart :P albo Coś do neta Firewall* czy cos takiego trzeba instalnąć:P)
Ale jeszcze możesz za 23zł zmienić przez KK Client ;) Sam w domku :P (masz w tym dziale inst.)
bartas665
04-05-2008, 13:32
zaczyna soft padac.. powoli.. jeszcze troche a padnie całkiem.
To sobie wgrasz nowego! I po co ci zbedny post>?