View Full Version : zmiana prawego przycisku pomocy
dragunov99
09-04-2008, 21:31
mam k800i z play i na prawym mam dostep do neta czytalem szukalem na necie ale nic z tego nie rozumiem, probowalem zrobic mu tunning np menu ale nic z tego trudno ale chce zmienic ten przycisk tylko bo mnie denerwuje prosze o pomoc jak to zrobic
ja także mam taki sam problem i prosze o pomoc
To trzeba poszukać na forum!! Opisz dokładnie: chodzi Ci o ten przycisk neta czy o prawy softkey??
dragunov99
10-04-2008, 18:05
mam na prawym przycisku dostep do internetu np chcilabym zamiast tego miec pod tym przyciskiem dostep do menu albo inne ale nie neta bo mam go na lewym bocznym przycisku szukalem na necie ale nie ma dobrego opisu jest po angielsku w dodatku napisany byle jak byle bylo
jak ktos znajdzie prosze pisać bo to ważne dużo osób ma taki problem i nie moze go rozwiązac a na tym forum cieżko znalesc bo niektorzy nie nazywaja takow jak trzeba a wszsytkie co sie nazywaja i maja cos wspolnego z tym przyciskiem przegladnołem i nic nie było
No to wydaję mi się, że tylko zmiana softu na niebrandowany;)
Ja dopisuje sie do problemy i czekam na rozwiązanie czekam
tomcio450
11-04-2008, 11:33
Witam. Ja rozwiązałem ten problem. Nie trzeba nic flashować ani pathować. Zainstalujcie sterowniki flash i odpalcie programik XS++ przejdźcie na zakładke FSX i poczekajcie na załadowanie katalogu, potem przejdźcie do katalogu: \tpa\preset\custom i usuncie wpis right menu softkey czy jakoś tak podobnie.
Na koniec shutdown i po problemie.:)
dragunov99
11-04-2008, 13:10
ok wszystko ladnie napisane ale problem pojawia sie xs++ nie wyrkywa mi telefonu usb flash jest zainstalowany z pc siute tej plytki sony ericssona co robic??
sb flash jest zainstalowany z pc siute tej plytki sony ericssona co robic
To nie jest usb flash...
Czytałeś to?
http://se-center.info/showthread.php?t=39522
tomcio450
11-04-2008, 14:08
zainstaluj stery do flashowania a nie do komunikacji. USBFLASH. Ja instalowałem te których instalator nazywa sie gg-setup i wszystko poszło.
dragunov99
11-04-2008, 15:08
luzik mam stery i robie tak:Zainstalujcie sterowniki flash i odpalcie programik XS++ przejdźcie na zakładke FSX i poczekajcie na załadowanie katalogu :katalog jest zladowany i nic zadnej rekacji nie daje stop bo moze cos z tel sie stac (chyba) ale wkoncu dalem stop zonk tel sie nie wlancza luz wyciaglem baterie robie ponowna operacje i zonkzadnej reakcji co robic?
dragunov99
11-04-2008, 15:12
sorry ze tak mecze ale nie znam sie na tym a chce to zrobic
dragunov99
12-04-2008, 19:36
wiec moze ktos napisac jak rozwiazac moj problem?
Po kiego grzyba piszesz trzy posty:crazy:
Wgraj sobie nowe oprogramowanie i będzie po kłopocie.
tomcio450
14-04-2008, 09:22
Program sam za Ciebie tego nie zrobi - po wczytaniu katalogu musisz odszukać plik który wskazałem i go ręcznie usunąć. nie polecajcie koledze flashować aparat. Jeśli ma problem z czymś tak prostym to kolejny jego post zacznie się słowami że ubił telefon. Powyciągaj karty z telefonu, wyłącz, odpal programik, wciśnij "c" w telu, podepnij kabel, wciśnij connect i dalej jak w moim poście na poprzedniej stronie. Prościej sie juz nie da tego wytłumaczyć. Jak Twoje problemy nie ustąpią to posil się pomocą kumpla bo sam coś jeszcze spitolisz.
olek1220
23-04-2008, 14:02
ale przy tym traci się gwarancje:/