View Full Version : Problem z szybką
Witam!!!
Mam problem z szybką od mojego K750i jest luźna próbowałem ja podklejac ale to nic nie dało cały czas co wyczyszcze wyswietlacz zbiera sie tam pełno pyłu nie wiem co zrobić ?
Proszę ojak najszybszarade i pomoc w tej sprawie.Wkurzające jest to że muszę ją co chwile zdejmowac czyscic i podklejac jak to i tak nic nie daje.
tiger-zgierz
12-04-2008, 11:57
kupic nowa obudowe
P.S. ryba edytuj posty;)
Ale po co mam kupywac nowa obudowe jak ta wygląda jak nówka może lepiej kupić sama szybke lcd tylko jak ja ja pozniej zamocuje??
tiger-zgierz
15-04-2008, 14:17
po co ci nowa szybka jak masz tylko ta jest poluzowana. Wymien sam przedni panel
A nie da rady coś zrobić z ta szybka.Może sa w serwisie se jakies akcesoria serwisowe żeby móc ta szybka tak przymocowac jak była od nowosci bo ona nie jest na stałe przymocowana tylko jest oddzielnia poprostu wstawiona
tiger-zgierz
17-04-2008, 17:25
widzialem na allegro zze jest na sprzedaz szybka do k750i ale chyba tylko w serwisie ci to zaloza zeby sie trzymalo. pozdro
a to może przez to że pod szybką nie masz takiej uszczelki z gąbki czy jakiejś pianki na około ekranu, jak amieniałem obudowę to zapomniałem o tym i wtedy co kilka dni miałem syf na wyświetlaczu, myślałem że obudowa nie szczelna aż do czasu kiedy się kapłem że nie przykleiłem do szybki(na jej krawędziach) uszczelki, jak to zrobiłem to miałem już spokój
No własnie bo nie mam mam tylko z prawej strony a z lewej nie mam i wlasnie z tej strony najwiecej mi sie syfu dostaje.Ale gdzie moge takie uszczelnienie dostac.A przy kupnie szybki takie cos sie dostaje czy dostajesz sama szybke?
abc-k750
25-07-2008, 13:42
ja tak mialem od upadku odpadla a ten pyl to wina panelu wymien przod panelu i bedzie ok